Ale naszym problemem jest to, co skacze nasza czołowa trójka.
Odpowiedz jest prosta.Puchar juz jest roztrzygniety i jedyne co jeszcze moze skoczkow w zaistnialej sytuacji na serio przejmowac to mistrzostwa.
TCS wygrany i tylko dziwie sie ze zawodnicy z poza czolowej “5”,zamiast dawac z siebie wszystko,skaczą jak juniorzy.Raz jak mistrzowie a raz jak na kacu.
Dziś mamy Igę i skoki. W sprawie pani Świątek wypowiadał się nie ośmielam, pozostaje mi tylko gryzienie palców.
Ale bardzo jestem ciekaw dzisiejszego konkursu i tego, co nasze asy uczynią po wczorajszej ich bezbarwności? Jak zareaguje Granerud na swoje wczorajsze 7 miejsce? Jak dziś skoczy Andrzej Stękała?
Po wczorajszych wynikach polskiej ekipy można mieć poważne obawy o konkursy drużynowe w naszym wykonaniu. Ale skoki bywają nieprzewidywalne.
I, dla mnie, wisienka na torcie. Co dziś zrobi Ryoyu? Od początku konkursu idzie “łeb w łeb” ze Stękałą, jakby byli przyklejeni do siebie.
Brakuje mi tu koleżanki @efka Przecież spełniło się jej proroctwo o podiumie dla Andrzeja. A ona nic…
@collins02 Gdzie Ty jesteś, do cholery…? Zawału ja tu dostaję…
Iga wygrała z Halep I seta 6:3, ale do 3:3 to był straszliwy bój. Dwa ostatnie gemy zdecydowanie dla Igi. Zmykam, bo zaczyna się II set.
No przeciez pisze w osobnym temacie!
Eż, te nerwy…
Kto mnie tu szarpie?!
@birbant, bądź człowiekiem. Właśnie skończyłam oglądać mecz Igi Świątek. Tym razem Halep ją pokonała. Wrŕrrrrrr
Teraz coś na ruszt rzucę, i niebawem skoki. Sam widzisz, że do dyskusji mogę się dołączyć, po obejrzeniu wszystkiego
Spoko, chłopaki na skoczni dołożą swoje i będzie czarna niedziela…
W kwalifikacjach Dawid postraszył, zajmując I miejsce skokiem na 140, 5 m, Kamil i Piotr słabiutko. Nieźle Stękała - 5.
Drugi Johansson, trzeci Lanisek. A Ryoyu 6 - tradycyjnie obok Stękały.
A za 20 minut się zacznie na poważnie.
No to jadziem z tem koksem…
Cos mi sie zdaje ze doopa zimna…Dograją te serie do konca i …“to by było na tyle”
Po pierwszej serii o występie Polaków można powiedzieć, że… lepiej nic nie mówić.
Wygrał Granerud. Nasi strajkują…, czy cóś…?
Zaraz mnie szlag trafi i będe orbitowal tam gdzie skoczkowie nie dolecieli
Raz kombinezon,raz narty…Czy nie ma nikogo kto by to kontrolowal?
PRZED ZAWODAMI?
Bo to wyglada albo na cwaniactwo startującego albo na łapanki idiotow ktorym sie 1 centymetr nie zgadza z wytycznymi…
Ciekawe czy biathlonistom sprawdzaja dlugość kolby albo rozmiary czapki na glowie?
Żyła paza konkursem- 33. Stękała zdyskwalifikowany, Stoch - 22, Kubacki - 11. I Murańka- 15. Jest super.
Pomijam kwestię Andrzeja ale reszta…Impreza? Ze spytam raz jeszcze…
Pojęcia nie mam o co tu chodzi? Tak źle już dawno nie było.
Dolezal powinien chyba wejsc do szatni i krzyknąć…Jestesmy w Polsce moze nadwrazliwi na tym punkcie ale co za duzo to niezdrowo.
Trwonienie w oczach wszystkiego co wczesniej wypracowano…Nie ma takiej dyscypliny na igrzyskach ale tam mielibysmy medale niczym pol wieku temu,w szybownictwie
Granerud wygrywa nawet wtedy gdy nie nokautuje…Jak Kobayashi rok temu…No nie jest to mobilizujace,co widac po calej reszcie…
Jak by tu powiedzieć, a nie skłamać? Granerud bez wysiłku, jak po swoje. Nasi też bez wysiłku. Ot, wykonali skoki i tyle…
Czyli,byle do mistrzstw bo wiecej emocji specjalnych raczej nie bedzie…