Zakopane

Z konkursu na konkurs blask polskich skoków traci swą intensywność. Wątpię, że wzmocni się na MŚ. Starzy mistrzowie ulegają wypaleniu. Tak, jak wszyscy inni przed nimi. Za nimi jedynie bojowy Andrzej Stękała, a za nim Hula i Mateja… i Kot, ewentualnie… :rofl: :joy:

1 polubienie

Przesada.Przed TCS nie postawilbys nawet centa na Stocha :joy:

1 polubienie

Obym się mylił, obyś miał rację…

1 polubienie

Doslownie,kazdy konkurs,pokazuje inne"rozdanie".Oczywiscie to na 90% nie obejmuje Graneruda…Ale czy tak bedzie za tydzien czy za dwa???

1 polubienie

Macie coś mocniejszego do picia?
No szlag mnie trafi…

3 polubienia

z mocniejszych to tylko ajerkoniak i piwo 7,1%

2 polubienia

Daj jajcówę. Może nie kopnie, ale zemdli na jament.
No co to dzisiaj miało być?
Zawiodła Iga, skoczkowie :rage:

1 polubienie

Mam ale oszczedzam bo zaraz wchodze na skype’a

1 polubienie

I Lech przegral w Płocku…Gdyby nie dzielna panczenistka to bym zaraz czyms rzucil o ściane :exploding_head:

3 polubienia

Byle nie flaszką!

2 polubienia

Oj to sie nie godzi:))
Mam na podoredziu greckie wino z Tsantali gdzie bawilem w 2002 roku.Nie myslalem ze to w Anglii trafie… :innocent:
Korci mnie jak cholera ale…Mieszanie to nie moje klimaty.

1 polubienie

pusta flaszka to mozna rzucic. byle sciana wtrzymala, bo niektore, zwlaszcza od szampana to pancerne szklo-
kieliszek jednak oszczędź o ladne i dobre szklo ciezko, a pic z musztardowki? co prawda mam dwa kieliszki z dosc grubego szkla i dwie szklaneczki (ozdobione nadrukiem obrazow impresjonistow) - lata temu w Andorze w tym sprzedawali musztarde - i tak zostaly musztardowkami na zawsze. ale Francuzi to im trzeba przyznac czasem maja poczucie czegos w rodzaju piekna - ja bardzo lubie meble prowansalskie (ponoc niemodne, ale co mi tam…) i calkiem fajnie komponuja sie z niektorymi nowoczesnymi klockami.
ogolnie w przeciwienstwie do kolezanki @Julia nagromadzenie przedmiotow z roznych epok, a i czesto “ostatnich mohikanow” bo ocalalych z jakiegos serwisu specjalnie nie przeszkadza. choc odswietnie nakryty stol to raczej homogeniczny, chocby pod wzgledem kolorystyki byc musi.

1 polubienie