nt. DSHN, HMP, COR (Czarne Otchłanie Refleksji), NTS-y (Nadziemne Trasy Sprawnościowe) już od ponad 10 lat?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
nt. DSHN, HMP, COR (Czarne Otchłanie Refleksji), NTS-y (Nadziemne Trasy Sprawnościowe) już od ponad 10 lat?
0 głosujących
Nie znam cię tak długo.
Jestem na tym forum z przerwami od 7 lat…
Nie ma czego żałować.
Należy żałować, że 10 letnie poglądy i plany dalej nimi pozostają.
Nic się nie buduje, nic się nie zmienia, latać nikt nie potrafi. W kólko wokół HMP jeżdzić tez nie ma jak.
.bieda z nędzą Panie.
Aby ruszyła taka generalna, wzorcowa przebudowa Państwa Polskiego, muszę mieć gremialne poparcie obywateli Polski, bo przecież jej tereny należą do instytucji i obywateli. Na razie nie mam takiego poparcia, ale wszystko przede mną i przed nami.
w tym kierunku też niewiele się dzieje.
.karty do głosowania chociaż wydrukowałeś.
ja od 2011, na szczescie sam “charmonijny włatca móh” bardzo dbal o moje zdrowie psychiczne na starym pytamy i urzedowalam na jego czarnej liscie
Już bardzo dużo zmieniłem na tym ludzkim świecie. Miejmy nadzieję, że się jeszcze dużo za moją przyczyną podzieje, zmieni.
Panie Dzieju.
To jeszcze ci mało Daj szansę innym.
.die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist.
Nie, nie żałuje, bo mam kupę śmiechu z Twoich bzdurnych teorii, podobnie jak zresztą większość użytkowników.
Jeśli tu nie uzyskałeś ANI JEDNEGO głosu poparcia dla twoich szaleńczych pomysłów, to weź głęboki oddech i powiedz “Nie udało się” i zajmij się czymś pożytecznym.
Jeśli chcesz cokolwiek wiedzieć, rozumieć, @Bingola, to przeczytaj sobie moje odpowiedzi dla @waranzkomodo, w tym pytaniu. To, co ja już dokonałem bez tego serwisu w realnym świecie, to miliony Bingol nie miałyby szans tego dokonać Nie jesteś w stanie pojąć, że ten serwis jest tylko moją fajną, eksperymentalną rozrywką, choć nie mam nic przeciwko, aby jacyś decydenci realizowali moje mądre propozycje. Mam swoje plany w ogóle nie związane z tym serwisem.
Zaproś nas koniecznie na przecięcie wstęgi przy budowie pierwszego BPDL!
Prędzej rybki podgryzające z COR pouciekają, niż doczekasz tej wstęgi…
Wybiegasz w nieskończoność.
Bedę się radował, pijąc piwo przy zakopaniu kamienia węgielnego.
Już sobie tak nie dolewaj. To nie poglądy, a symptomy poważnej choroby psychicznej.
CZARNE OTCHŁANIE REFLEKSJI :d
O PANIE
POETYCKO BRZMI
A BPDL to co znaczy? Bo się gubię już w tych skrótach
To Ci kolega juz nie odpowie.
Przynajmniej do jutra, az nie ochlonie i przestanie wszystkim od kretynow wymyślać.