Żałujesz, że zetknęłaś/ąłeś się z moimi poglądami

nt. DSHN, HMP, COR (Czarne Otchłanie Refleksji), NTS-y (Nadziemne Trasy Sprawnościowe) już od ponad 10 lat?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Nie znam cię tak długo.

2 polubienia

Jestem na tym forum z przerwami od 7 lat…

1 polubienie

Nie ma czego żałować. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Należy żałować, że 10 letnie poglądy i plany dalej nimi pozostają.
Nic się nie buduje, nic się nie zmienia, latać nikt nie potrafi. W kólko wokół HMP jeżdzić tez nie ma jak.

.bieda z nędzą Panie.

3 polubienia

Aby ruszyła taka generalna, wzorcowa przebudowa Państwa Polskiego, muszę mieć gremialne poparcie obywateli Polski, bo przecież jej tereny należą do instytucji i obywateli. Na razie nie mam takiego poparcia, ale wszystko przede mną i przed nami.

2 polubienia

w tym kierunku też niewiele się dzieje.

.karty do głosowania chociaż wydrukowałeś. :shushing_face:

1 polubienie

ja od 2011, na szczescie sam “charmonijny włatca móh” bardzo dbal o moje zdrowie psychiczne na starym pytamy i urzedowalam na jego czarnej liscie :eyes: :eyes: :eyes:

2 polubienia

Już bardzo dużo zmieniłem na tym ludzkim świecie. Miejmy nadzieję, że się jeszcze dużo za moją przyczyną podzieje, zmieni.

1 polubienie

Panie Dzieju.

2 polubienia

To jeszcze ci mało :astonished: Daj szansę innym.

.die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist.

https://www.youtube.com/watch?v=RGmybHm1tys

1 polubienie

Nie, nie żałuje, bo mam kupę śmiechu z Twoich bzdurnych teorii, podobnie jak zresztą większość użytkowników.
Jeśli tu nie uzyskałeś ANI JEDNEGO głosu poparcia dla twoich szaleńczych pomysłów, to weź głęboki oddech i powiedz “Nie udało się” i zajmij się czymś pożytecznym.

3 polubienia

Jeśli chcesz cokolwiek wiedzieć, rozumieć, @Bingola, to przeczytaj sobie moje odpowiedzi dla @waranzkomodo, w tym pytaniu. To, co ja już dokonałem bez tego serwisu w realnym świecie, to miliony Bingol nie miałyby szans tego dokonać Nie jesteś w stanie pojąć, że ten serwis jest tylko moją fajną, eksperymentalną rozrywką, choć nie mam nic przeciwko, aby jacyś decydenci realizowali moje mądre propozycje. Mam swoje plany w ogóle nie związane z tym serwisem.

Zaproś nas koniecznie na przecięcie wstęgi przy budowie pierwszego BPDL!

5 polubień

Prędzej rybki podgryzające z COR pouciekają, niż doczekasz tej wstęgi… :joy:

4 polubienia

Wybiegasz w nieskończoność.
Bedę się radował, pijąc piwo przy zakopaniu kamienia węgielnego.

3 polubienia

Już sobie tak nie dolewaj. To nie poglądy, a symptomy poważnej choroby psychicznej.

1 polubienie

CZARNE OTCHŁANIE REFLEKSJI :dagger: :d

O PANIE :smiley:
POETYCKO BRZMI

3 polubienia

A BPDL to co znaczy? Bo się gubię już w tych skrótach

To Ci kolega juz nie odpowie.
Przynajmniej do jutra, az nie ochlonie i przestanie wszystkim od kretynow wymyślać.