Konkurencja jest zawsze, Za płotem się chowa i z tymi dwoma granatami wyskakuje znienacka.
Nie daj Bóg by mój ojciec się dowiedział, że nie wiem co miałem zadane. Już mnie dupa zaswędziała.
A jutro zemsty kolegi @Bingola I nie ma zmiłuj się…
Jasnowidz to Ossowiecki jak dobrze pamietam.
E tam , slepej kurze ziarno die trafi, a jeszcze jak podadza na tacy?
Dobrze pamiętasz w odróżnieniu ode mnie. Pokiełbasiło się mnie. Właśnie miałem pisać o tym ale mnie wyprzedziłaś. I bardzo dobrze.
serio to po uja biegają za tym?
za czym?
@Bingola W Intenetach działa sporo trolii - rzucają jakiś kontrowersyjny temat, skrajną opinię - reszta się przyłącza i wątek zaczyna żyć własnym życiem. Do tego boty… no i zwykli ludzie, którzy już nie mają oporów przed wyrażaniem “własnego zdania”. Bardzo polecam film “Idiokracja” - taki niby lajtowy obrazek a jak trafnie pokazano rzeczywistość!
Film świetny oglądałem go parę lat temu.
Czyli padales ofiara przemocy domowej?
A czy nie głupie jest bezrefleksyjne zawierzanie rządom, naukowcom i historykom? Mało razy się pomylili albo nakłamali/ukrywali fakty? Ja mam do nich bardzo sceptyczne podejście. Szczególnie do mediów.
Wiem, że jakaś polityka musi być prowadzona. Że nie da się jej prowadzić tak, by była całkiem jawna. Zakładam nawet, że większość polityków ma dobre intencje. Oczywiście rozumiane według własnego uznania. Tu przypomina mi się zdanie z pewnego japońskiego filmu z Davidem Bowie.
,Padł pan ofiarą ludzi przekonanych o swojej absolutnej racji… a prawda jest taka, że nikt nie ma racji’‘. I coś w tym jest, choć może nie dosłownie.
Dlatego zawsze mocno dziwią mnie ci wszyscy gorący zwolennicy takiej czy innej opcji. Gotowi ,z rozwianym włosem’’ ruszyć w jej obronie. Śmiertelnie pokłócić się nawet z rodziną, skreślić przyjaciół.
Ja ,idę prosto. Nie zbaczam ni w lewo ni wprawo’’ jak śpiewa Kazik. Trudno o coś będącego odpowiedzią na każdą sytuację. Każdy się czasem myli i nawet idiota miewa rację/ jakąś własną mądrość życiową.
A kiedy głupi ma rację, mądry go słucha.
Najgłupsza jest chyba arogancja i odgórne zamykanie się na to co ma do powiedzenia druga strona.