Zamroziło wszystkich?

Zajrzałam tu zobaczyć, co piszecie i może włączyć się do jakiejś rozmowy a tu zonk. Wszystkich gdzieś wywiało :grin:

4 polubienia

Wywiało?

Pewnie liczą na ile będzie musiał Trump naciągnąć amerykańskiego podatnika, żeby sobie Grenlandie kupić?

I w zerach zapętleniu ulegli?

2 polubienia

Nie… Tu są zbyt mądrzy ludzie i żadne zera ich nie pokonają! :grin:
Ale może faktycznie dzieje się teraz coś super ciekawego (albo darmowe bilety na koncert lub mecz rozdają) i wszyscy tam pobiegli. :wink:

3 polubienia

Trzeba pić by nie zamarznąć

2 polubienia

Już nie udawaj. Kolejka po borygo na stacji byla?

2 polubienia

Jak jest zima, to musi być zimno! Takie są odwieczne prawa natury. Poniżej fotka z Sopotu, gdzie mnie wywiało w ostatni weekend z niezbyt miłego powodu.

5 polubień

Skoro i tak nie ma o czym pisać, to przy tej okazji napiszę o nowościach na Pytamy:

• postom można przyznawać inne reakcje, a nie tylko serca,

• jest nowy motyw w wyglądzie Pytamy.

Być może nowości jest więcej, ale tylko tyle mam zauważone.

3 polubienia

nom zmrozilo :roll_eyes:

Skomentuję rebusem.

Pamiętamy, ostatnio udało się mój komentarz rozwiązać dwóm osobom

@Bingola i @ZiraaeL Jeszcze raz gratuluję!

Poniższy rebus jest pytaniem. Pierwsze litery:

D. K. T. C. T. ?

Jeśli komuś uda się go rozwiązać, proszę odpowiedź na priw. (Do jutra godz. 19.00)

Jutro o ile znajdą się tacy, pogratuluję i zadedykuję jakąś muzyczkę.

Powodzenia!

3 polubienia

Rozwiązałam. Zaraz napiszę rozwiązanie na privie! :grin:

2 polubienia

Ale czy na pewno? :laughing: Szybko Ci to poszło, koty nie dzwoniły przypadkiem?

2 polubienia

Już poszło…
Sprawdź
Mam specjalne układy z Mroczką. :joy:

2 polubienia

No faktycznie, literka w literkę, 100% dobrzej odpowiedzi. Dłużej go układałem niż Ty go pozamiatałaś …

2 polubienia

Zazwyczaj dłużej się rebus rysuje niż rozwiązuje :wink:

2 polubienia

Dziadek też mi tak mawiał a o ile pamiętam jego dziadek też tak jemu …

2 polubienia

No to już wreszcie to zapamiętaj i nie dziw się za każdym razem :grin:

2 polubienia

To rebus szkoleniowy. Nasza pani moderatorka chciała coś przystępnego, więc niech sobie tu teraz wejdzie i też rozwiąże. Wszak dedykowana muzyka piechotą nie chodzi …

2 polubienia

Lemuzyną ją dowożą :joy:

2 polubienia

Coś podobnego, co na ostatniej fotce prowadziłem nawet. Zrobiłem z 500km. Nie było źle, wypożyczyłem coś około 30 lat temu, bo mój garbus był w warsztacie. Do tej pory pamiętam, jak się jechało. Trasa Poznań - Trzemeszno i powrót.

2 polubienia

Wyscie oszaleli, ze Wy to umiecie zrobic i jeszcze rozwiazac :thinking: Ja ledwo umiem z zyciem ujsc, gdy sople wszedzie czyhaja… :pensive_face: Ludzie wybitni rzadko kiedy sa normalni…mam nadzieje, ze sie nie obraziliscie …

2 polubienia