Zapalmy świeczkę na pożegnanie

Z okazji tego, że pojawiamy się tutaj coraz rzadziej, proponuję zapalanie świeczki pożegnalnej.

Ostatnia potańcówka.

A tutaj zaskakujący oryginał,

I takie pytanie, która wersja lepsza :wink:

Nie wiem, która wersja jest lepsza, ale tak bardzo lubię piosenki w wykonaniu Maleńczuka, że… wiadomo. Jak dla mnie, to on jest najlepszy.

Dla tych których z nami juz nie ma

:candle:

A to piosenka, którą puszczało się na koniec koloni, obozów, i innych wakacyjnych ubawów…

Swieczke to sie powinno zapalic tym dzieciom, ktore sie zabijaja przez bulying a urzedasy udaja, ze nie ma sprawy i chronia patologiczne dyrekcje szkol. Bo kazdy udaje, ze sie nie nie stalo.
To spoleczenstwo jest chore.

I jak najbardziej też w tej sprawie trzeba zapalić świeczkę, może byś coś znalazła, jeśli chcesz. Tzn. jakiś image, albo coś z YT.

A ja uważam, że pogłoski o śmierci naszego serwisu sa przedwczesne i mocno przesadzone. Juz za miesiąc obchodzimy okrągłą, dwudziesta rocznicę powstania tego miejsca. Przechodziło ono kilkukrotnie z rąk do rąk, zmieniało wygląd, a mimo to przetrwało wszystkie szkwały, wichry i burze.
Cieszmy sie wiec nim i bądźmy aktywni bo to my tworzymy jego treści.
Pozdrawia Was wasz wesoły moderator!
:smiling_face_with_three_hearts:

Nie no, ja też mam dużo optymizmu w istnienie naszego miejsca. Tylko staram się sprowokować, ażeby ci co przysypiają trochę, może się ocknęli i częściej tu się udzielali.

Takie wyjasnienie to jest dla mnie urwanie lba sprawie, bo ten system wg mnie dziala jak grupa przestepcza. Wygodnie jest udawac, ze sprawy nie ma, bo z tego co widze gleboko zaburzone osoby nie tylko sa dyr.szkol i przedszkoli, ale i siedza w tym ukladzie.
Szkoda, ze przeklecie tych ludzi nic nie da.

@Nunu, a nie pomyliłas tematów?

Spokojnie z tą eutanazją!
Samo umrze.
Jak długo ma trwać udawanie?

Umrze chociażby dlatego, że nikt nowy tutaj nie przychodzi, a ostatnio u nas jest z tendencją odchodzącą, do tego definitywnie…

Definitywnie?
Że niby jak raz odszedł to już nie wróci?
No może…
Ale mnie to na razie nie dotyczy.Już 5 razy odchodziłem,ku utrapieniu niektórych :woozy_face:

Kilku użytkowników zdążyło umrzeć na przestrzeni lat :headstone: :slightly_frowning_face:

Moim zdaniem gwoździem do trumny może też być weryfikacja wieku, bo komu się będzie chciało werywikować wiek dla forum, które być może wkrótce całkiem padnie.

Bez okonka ten serwis stracił lek na życie. Wegetujemy

Dwoje…
Ale to niczego nie zmienia.
Oczywiście mamy o dwa głosy mniej…Może nawet trzy.Ale Ci co odchodzą raczej nie zabierali ze sobą swego entuzjazmu.
@okonek wręcz pozostawiła po sobie swoisty testament.“Dbajcie o forum”…
No i co?
Ów entuzjazm jak i testament ,idzie do gabloty.
I tam zostanie zapomniany.

I to widać. Nowych wątków prawie nie ma. Stare wygasają z powodu braku zainteresowania

Może by zmienić formę kontaktu na bardziej nowoczesną? Grupa na Whatsapp albo Facebook?

Zapomnij, to będzie jeszcze gorsze. Absolutny gwóźdź do trumny.