Zapraszam na quizik piątkowy

KLIK!

6/10 – nie poznałem króla, nie widziałem, że Bruksela ma jakąś rzekę :slight_smile: , autora piosenki Małomiasteczkowej i Daniela Moralesa.

2 polubienia

Osiem. Nie wszystkie strzały się udały…

2 polubienia

8|10 Piosenka i herbata pokonały mnie.

Nad rzeką w Brukseli przejeżdżałem dziesiątki razy.

Ciekawe, gdyby któregoś naszego euroosła spytać o tę rzekę? Coś mi się wydaje, że byłaby konsternacja.

3 polubienia

8 /10
O piosenke nie pytac, bom nie w temacie, a rzeki nie udalo sie trafic. :thinking::blush:

2 polubienia

Herbata to wiem, ze paskudna. Wroga trzeba znac, nawet jak wabi egzotyczna nazwa.

2 polubienia

Coś tu kujonów nie widać… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Czarny piatek

2 polubienia

Będę musiał na różowy zamienić. :innocent:

Misiek już w domu, Guz usunięty operacyjnie. Na razie niemrawy jest, ale wet orzekł, że już po najgorszym i kotek będzie hulał, aż miło. Oby. Ponoć się skaleczył i dostał zakażenia. Ma wycięty prostokąt z boku, a szwy za tydzień do usunięcia.

4 polubienia

Dobrze ze szybko zauwazyles. Biedaczek cos kiepsko mu sie rok zaczal.

2 polubienia

Teraz sobie śpi na górze u ciotuni. Oboje po zabiegach od wczoraj, ona miała dentystyczny jakiś, a i tak dziś rano pojechała z nim do weta. Razem z bratem. Ale oni mają niepomiernego piedrolca na tle Miśka. :grinning:

2 polubienia

Koty powoduja takie zachowania. Tacy to malutcy, “bezbronni”, opakowani w puszyste futerko bezwzgledni zabojcy myszy…

2 polubienia

Uff, to dobrze!

1 polubienie

@birbant
Quiz nie az tak wazny, napisz co z kotkiem!!!

1 polubienie

Już napisał!

1 polubienie

@elsie
Gdzie?, bo sie nie doszukalam

Wyżej!

1 polubienie

@elsie
@Bingola
Umknela mi ta wiadomosc o kotku
Ale juz sie ciesze ze wszystko ok
Brawo Misiek!!image

1 polubienie

Teraz widzisz???

2 polubienia

9/10
Tylko brukselskiej rzeki nie udało mi się ustrzelić. Pozostałe cztery strzały szczęśliwie były celne. Tak więc mój poziom wiedzy to tylko 5/10 - żeby mi tu żaden złośliwiec kujonem nie zajechał.

6 polubień

Czy to ostatnie zdanie to było do mnie? :angel: :wink:
Zaraz zobaczę. Pewnie nawet do pięt nie dorosnę. Jak tak będzie, to będę przezywać,. Z zazdrości :joy:

1 polubienie