Zapraszam na quizik piątkowy

Też 9/10. Dwie odpowiedzi ustrzelone celnie, trzeciej się nie udało :wink:

4 polubienia

Dlaczego do Ciebie @joko? Dziś o kujonach tylko @birbant delikatnie, bezosobowo wspomniał. Ale wobec takiego Twojego wyniku może ja powinienem tego słowa użyć. :open_mouth: Ale nie użyję bo po co. Najzwyczajniej przesyłam wyrazy uznania. :grinning:

3 polubienia

No bo gdybym miała mniej, to bym Cię przezywała. Już tak kiedyś zrobiłam, ale się nie rozzłościłeś, tylko Cię to rozbawiło :blush:

3 polubienia

@Antykwa kujon, kujon! :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Wy nie znać Podsiadło?:smiley: wy nie śledzić uważnie moich pytań :smiley: Co prawda wyskoczył u mnie z piosenką… Matylda :smiley:

1 polubienie

A ja zapomnieć o Podsiadło. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

I czerwonej herbatki to też nie pijesz …? :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Za wątły jestem i delikatny na takie trucizny. Piwo, to, co innego…ot, co… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

nie znac, pozostalych tez nie.

2 polubienia

A czemu kapustnik to nie ślimak tylko motyl? :innocent:

1 polubienie

Bo motyl mo tyle, a ślimak nie ma, aż tyle. :shushing_face: :innocent:

1 polubienie

bo zanim slimak dopelznie to gasiennice bielinka kapuste zjedza

3 polubienia

Narzut łóżkowych - element twarzy
jej głąba smak się dzisiaj mi marzy… :stuck_out_tongue:

4 polubienia

Spadających łez odgłosy - dwie wargi mają
jej smaczne liście ochoczo ślimaki pochłaniają:D

3 polubienia

Nie mam żadnych ciągot aby się na Ciebie złościć @joko . Co innego z tym złośliwym typem zwącym się znamiennie @birbant (sic!). Ledwo go wspomnieć a on już kujoni i kujoni. :crazy_face:

3 polubienia

Bardzo złośliwy jest? :astonished: Trzeba się go bać? :astonished:

2 polubienia

Z całym szacunkiem Antykwa, nie chce być złośliwa… ale wyraz [sic!] pisze się w nawiasie kwadratowym. :stuck_out_tongue_winking_eye: :crazy_face: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :innocent:

1 polubienie

8/10
Ten Morales ora rzeka

2 polubienia

Na nawiasy dotychczas nie zwracałem uwagi. Jednak w necie znalazłem informacje że zazwyczaj w nawiasach kwadratowych. Więc jednak trochę złośliwości tu zawarłaś.
Nic to jednak, bo czegoś nowego się przecież dowiedziałem. :yum:

3 polubienia

Czy bardzo złośliwy? Nie za bardzo, tylko czasami.
Czy trzeba się go bać? Ależ skąd, toć on łagodny jak baranek, zupełnie nieszkodliwy. :crazy_face:

3 polubienia