Oj, to dobrze. Bo już się wystraszyłam, że może @birbant taki groźny jest
Grożny to był car Iwan, a birbant; - patrz wypowiedź kolegi @Antykwa
…że jestem złośliwa? [sic!] Nieee… zwykle nie zwracam publicznie uwagi na jakiekolwiek "błędy, m.in. dlatego, że sama je popełniam. A że jakiś czas temu sama poprawiałam to słowo, to życzliwie zareagowałam.
9/10…W sam raz dla mnie.Zle Daniel Morales bo filmu nie widzialem…Nie slyszalem by Francuzi tak porównywali swój kraj ale odpowiedz wydawala sie oczywista
W kwestii filmu to dużo nie straciłeś. Jesli jest mozliwe coś głupszego od ostatnich Akademii Policyjnych to wlasnie Cię ominelo i miales szczęście.
No jesli to az taka tragedia to faktycznie
Francuska komedia, ale nie zatrudnili do niej Jeana Reno i nie mial kto filmu uratować.
Jest obecnie kilku znakomitych aktortow komediowych we Francji ale,z jakichs przyczyn,nie trzymaja sie mnie nazwiska…Mam to wszystko w domu a filmy te,mimo ze komedie,nie naleza do glupich.Np. opowiesc o Hiszpankach przyjezdzajacych do pracy we Francji…Zapomnialem tytulu ale aktor grajacy bogatego goscia i zatrudniajacy Hiszpanke jako pomoc domowa,jest niczym Bourvil!
Akurat fenomenu Taxi pod to nie podciagniesz. Ponoc kasowy byl, nakręcili pozniej chyba ze trzy kontynuacje, ale po pierwszym filmie nie ryzykowalam wiecej
W kazdym razie,dziekuje za ostrzezenie.