@collins02.
Muzka jest każdy może dodać swoją.
Żyj nam Jubilacie długie lata
Życzenia “Pytamy” splata!
No i… zdrówko!
@collins02.
Muzka jest każdy może dodać swoją.
Żyj nam Jubilacie długie lata
Życzenia “Pytamy” splata!
No i… zdrówko!
Co za wysyp urodzin,imienin .
Nie wykażę się oryginalnością, życzę Wszystkiego Najlepszego,rychłego spotkania z Najbliższymi i pomyślności we wszystkim:))
Jako ze Morfeusz mi nie odpuści,serdecznie dziekuje za pamieć ale…Odpadam bo mam za sobą dosyć"długą" nocke
A The Beatles na dzisiaj to bardzo dobry pomysł!
Dziekuje!
Czas plynie a ja i tak,wciąż lubię ten dzień
Śpij dobrze!
Wszystkiego najlepszego!
Moim szczególnym życzeniem dla Ciebie, @collins02 jest to, żebyś jak najszybciej spotkał się z rodziną. I żebyś doczekał do tego w dobrej kondycji psychicznej.
A przy okazji życzę sobie i wiem, że nie tylko sobie, abyś był z nami na forum.
I na koniec zdrowia i żeby nic nie przeszkodziło Tobie w wypiciu piwka.
collins02! Wczoraj przy okazji urodzin okonka pomyślałem sobie:
A collins02 to właściwie kiedy ma urodziny?
No i się szybko dowiedziałem
Collins, wszystkiego najlepszego!
Niech Cię zdrowie, szczęście, przyjaciele i dobra muzyka nigdy nie opuszczają!
Dedykuję Ci coś z Islandii. Osobiście bardzo lubię ten zespół, ale to dla Ciebie dziś, nie dla mnie. W najgorszym wypadku popatrzysz na Islandię, polecam, jest piękna.
Wszystkiego najlepszego, kolego! W miejsce kółeczka, na górze, liczbę lat musisz wpisać sobie sam, ja jej nie znam
Ale ekipa!!!
Szkoda ze w Polsce nikt taki po ulicach nie chodzi…
Dziekuje.
Bardzo dziekuje.Zgrabnie to wypunktowałeś…
Cóz…Postanowiłem miec dzisiaj udany dzień.I…od razu przegrałem w darta
Natomiast reszta jest jak slonce na niebie!
Dziekuje.
Islandia od dawna przyciaga moją uwage.I to raczej nie gejzerami.Jak to mozliwe ze w tym kraju gdzie prawie nie ma ludzi,jest tyle dobrego grania[Sigur Ros!] i np. tylu dobrych sportowców?
Zajrze tam kiedys…Reykiawik jest chyba do obrócenia w 2 dni
Ciekawie to brzmi.Dziekuje!
59…Czasem mnie to bawi,czasem przeraża.Juz sie przeląkłem ze dalas mi rebusa na dzisiaj Dziekuje.
Loretta…Chyba pierwsza dama country,jaka polubiłem w dziecinstwie.W przeciwienstwie do nieznośnie kiczowatej Tammy Wynette…
Dziekuje:)
Alkohol się skończył już?
No właśnie. I ja skorzystałem dzięki koledze @czarny_rycerz
Tzn.lubisz takie staromodne country,tak?Loretta miala piekny,mocny głos.Równie dobrze mogła śpiewać bluesa…
Lubię. Głównie przez niektórych wykonawców, między innymi Lorettę.
Reykjavík nie powala rozmachem, ale ma swój urok. Ale przede wszystkim świadomość, gdzie jesteś! Jesteś na Islandii. W lato prawie że nie ma nocy, za to na wyciągnięcie ręki masz księżycowy krajobraz, spokój i naturę. Na dobrą sprawę na stolicę starczy jeden dzień, minusem jest drożyzna, ale kto by się takimi “drobiazgami” przejmował. Mimo wszystko polecam interior, wodospady, gejzery i Błękitną Lagunę! Na zewnątrz +2 stopnie jak nie mniej a Ty się kąpiesz do woli. Na Islandię także muszę wrócić. Raz to za mało. Podobnie z muzyką, dlatego jeśli nie masz jej jeszcze dosyć, wstawiam coś ponownie Of Monster and Men. Cały krążek jest w tym stylu.