No…Z pustymi kieszeniam to sie tam nie wybiorę:))
Daleko nie jest a ten niekonczący siue dzień,zawsze chcialem zbadać.
A takie krajobrazy kocham.W Teide na Teneryfie,oszalałem!
Ten dwugłos przypomina mi troche The Beautifull South…
Wszystkiego najlepszego Collins! Czego Ci tu życzyć, żeby się nie powtarzać?
Wiem, zagram Ci piosenkę, która święciła tryumfy na listach przebojów wtedy, kiedy się urodziłeś. Myślę, że komentarz zbyteczny
Ale fajnie, że @collins02 ma urodziny, bo ja się bezczelnie łapię na prezenty dla niego.
Z tym utworem wiąże się moje jedno wręcz zajebiaste wspomnienie z okolic Niemodlina w majowy czas matur…
Jak zwykle cwaniak … Za to polewasz nam piwo birbant. collins i ja czekamy
X xxxxxxxx niejednej tak bywa,
że w xxxxxxxx śledzik
w wódce dobrej pływa.
Taki homonimek okazyjny…
To tzw. homonimek szkolny. A i śledzik na niejedno zadanko by się nadał … I tak by można przy wódeczce, piwku względnie skręcie dyskutować do juterka
Kalamburek też niezły by wyszedł, a i anagramek już widzę zacny.
Z całego czarnego grania,to jeden z moich ulubionych przebojów wszechczasów! Zresztą Uncle Ray jest ponadczasowy
I nie bylbym sobą gdybym nie wspomnial o świetnej roli Jamie Foxa w filmie biograficznym o Ray’u Charlesie.Tylko tytul mi uleciał chwilowo
Bardzo dziekuje!
Ja biedny miś,nie dosyć ze daleko to jeszcze musze dzisiaj do pracy.Ale w pracy też pamietali,co mnie bardzo zaskoczyło
Ech…Zrobie sobie wyjatek.Nigdy nie popijam w dni pracy ale lampka australiskiego Voyagera,nie zaszkodzi
Wasz zdrowie,szanowni zgromadzeni!!!
Voyager! To żeś mi teraz przypomniał, połowa lat 80 …
Dobra, obiecuję, już żadnego spamu z mojej strony.
Ale okładka się udała, czasem zadaję zagadkę, co na niej takiego, co nie bardzo pasuje? Niestety, trzeba mieć to w ręku, tu słabo widać.
Ano wlasnie…Szkoda…Mam te plyte w domu wiec wrocimy do tematu.
Ostatni TAKI album Moody Blues.Wszystko gra,mimo iz pojawily sie jakies dziwne,taneczne momenty
Cóż Ci życzyć oprócz tego co oczywiste? Byś jak najszybciej mógł z rodziną się spotkać. I zdrowia, w pracy zadowolenia i nam tu opowiadania takich ciekawych historii…
@collins02, widzę, że Ty też wojenny, tylko z dawniejszej wojny
Wszystkiego najlepszego i poluzowaniu obostrzeń w podróżach. No i żeby ci ciapaci w drogę nie wchodzili, bo święty spokój najważniejszy
Tej whisky nie znam
Dziekuje!
Dzisiaj nawet teraz,w pracy mam jakis dziwny,blogi spokoj
I niech tak zostanie…
Ja też bym nie znał, z reguły jak ma być single malt, to piję Glenfiddich, ale odkąd kolega poprosił, żeby mu kupić kilka takich w sklepie bezcłowym, to sie skusiłem i spróbowałem. Miodzio
Nawet nie mam rozeznania ale chyba takich nie widzialem.W poniedzialek bede w miescie chyba kilka godzin to i na takie polki spojrze
Naprawdę się tak złożyło ,że dzisiaj urodziny ma collins02?
Zatem:
ZDROWIA i RADOŚCI!
Trudno pewnie dziś o gości…
Uwierz mi ze od urodzenia mam te urodziny 17.12
Gosci nie mam,chyba ze na fejsie…Wyszla nawet fajna impreza:)))
Dziekuje
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ! Dużo zdrowia, szczęścia i pomyślności w życiu osobistym, rodzinnym i zawodowym, Żyj każdą chwilą
Dziekuje…
Wlasnie zadowalam sie w pracy…pomaranczami.To niewiarygodne jak one w sezonie smakuja
Bede opowiadal.Lubie pisac…