No…Z pustymi kieszeniam to sie tam nie wybiorę:))
Daleko nie jest a ten niekonczący siue dzień,zawsze chcialem zbadać.
A takie krajobrazy kocham.W Teide na Teneryfie,oszalałem!
Ten dwugłos przypomina mi troche The Beautifull South…
Ale fajnie, że @collins02 ma urodziny, bo ja się bezczelnie łapię na prezenty dla niego.
Z tym utworem wiąże się moje jedno wręcz zajebiaste wspomnienie z okolic Niemodlina w majowy czas matur… ![]()
Jak zwykle cwaniak … Za to polewasz nam piwo birbant. collins i ja czekamy ![]()
X xxxxxxxx niejednej tak bywa,
że w xxxxxxxx śledzik
w wódce dobrej pływa.
Taki homonimek okazyjny… ![]()
To tzw. homonimek szkolny. A i śledzik na niejedno zadanko by się nadał … I tak by można przy wódeczce, piwku względnie skręcie dyskutować do juterka ![]()
Kalamburek też niezły by wyszedł, a i anagramek już widzę zacny.
Z całego czarnego grania,to jeden z moich ulubionych przebojów wszechczasów! Zresztą Uncle Ray jest ponadczasowy ![]()
I nie bylbym sobą gdybym nie wspomnial o świetnej roli Jamie Foxa w filmie biograficznym o Ray’u Charlesie.Tylko tytul mi uleciał chwilowo ![]()
Bardzo dziekuje!
Ja biedny miś,nie dosyć ze daleko to jeszcze musze dzisiaj do pracy.Ale w pracy też pamietali,co mnie bardzo zaskoczyło ![]()
Ech…Zrobie sobie wyjatek.Nigdy nie popijam w dni pracy ale lampka australiskiego Voyagera,nie zaszkodzi ![]()
Wasz zdrowie,szanowni zgromadzeni!!!
Voyager! To żeś mi teraz przypomniał, połowa lat 80 …
Dobra, obiecuję, już żadnego spamu z mojej strony.
Ale okładka się udała, czasem zadaję zagadkę, co na niej takiego, co nie bardzo pasuje? Niestety, trzeba mieć to w ręku, tu słabo widać.
Ano wlasnie…Szkoda…Mam te plyte w domu wiec wrocimy do tematu.
Ostatni TAKI album Moody Blues.Wszystko gra,mimo iz pojawily sie jakies dziwne,taneczne momenty ![]()
@collins02, widzę, że Ty też wojenny, tylko z dawniejszej wojny ![]()
Wszystkiego najlepszego i poluzowaniu obostrzeń w podróżach. No i żeby ci ciapaci w drogę nie wchodzili, bo święty spokój najważniejszy ![]()
Tej whisky nie znam ![]()
Dziekuje!
Dzisiaj nawet teraz,w pracy mam jakis dziwny,blogi spokoj ![]()
I niech tak zostanie…
Ja też bym nie znał, z reguły jak ma być single malt, to piję Glenfiddich, ale odkąd kolega poprosił, żeby mu kupić kilka takich w sklepie bezcłowym, to sie skusiłem i spróbowałem. Miodzio ![]()
Nawet nie mam rozeznania ale chyba takich nie widzialem.W poniedzialek bede w miescie chyba kilka godzin to i na takie polki spojrze ![]()
Uwierz mi ze od urodzenia mam te urodziny 17.12 ![]()
Gosci nie mam,chyba ze na fejsie…Wyszla nawet fajna impreza:)))
Dziekuje ![]()
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ! Dużo zdrowia, szczęścia i pomyślności w życiu osobistym, rodzinnym i zawodowym, Żyj każdą chwilą
Dziekuje…
Wlasnie zadowalam sie w pracy…pomaranczami.To niewiarygodne jak one w sezonie smakuja ![]()
Bede opowiadal.Lubie pisac…