Zastanawialiście się kiedyś która płeć ma większe ciągoty do homoseksualizmu ? W seansie czy więcej jest gejów czy lesbijek ?

Ciekawa teoria!

3 polubienia

Heh, jak jedna kobieta powie drugiej, że jest piękna, to ta która usłyszała komplement zastanawia się czego ta druga od niej chce ;-DDDD

3 polubienia

Eee, nie zawsze. Pytałem o to wiele znajomych kobiet, i dla każdej jest to naturalne i bez żadnych podtekstów. Taka sytuacja była np. w jednym z programów “Mam Talent”. Małgorzata Foremniak powiedziała tak o jednej z uczestniczek, faktycznie pięknej kobiecie. I tak się zastanawiam, jak by było odebrane, gdyby to juror powiedział o występującym facecie, że jest piękny?

2 polubienia

Tak. Rzeczywiście tak bywa.

2 polubienia

@Bingola Jesteś piękny… :kissing_heart:

3 polubienia

Nie potwierdzam i nie zaprzeczam :slight_smile:

2 polubienia

O matko!!! :joy:

2 polubienia

Chciał, to ma. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

A jak sie zanadto ZBLIZY??? :joy:

2 polubienia

To będzie zbliżenie. :thinking::innocent:

2 polubienia

Ogólnie utarło się, że mężczyźni mają większą skłonność do skrajności, czyli mężczyźni rzadziej są bi niż kobiety. Trudno więc powiedzieć. Z jednej strony mężczyźni częściej są hetero lub homo a z drugiej strony, czy biseksualne kobiety można zaliczyć do lesbijek?

Mnie zawsze ciekawiło, która płeć bardziej pragnie seksu?

1 polubienie

To ja uciekam…! :innocent:

2 polubienia

Że w okresie oświecenia to wiem, że się pudrowali itd, ale nie byłem pewny co do starożytnego Egiptu :slight_smile:

1 polubienie

To zależy od libido :smiley:

1 polubienie

I słusznie xd

Malowali oczy!

1 polubienie

Kiedyś gdzieś czytałam, że więcej jest “czystych” gejów, a mniej facetów biseksualnych, z kolei kobiet bi jest więcej niż stricte lesbijek, wśród osób, które znam, raczej się to potwierdza.

1 polubienie

A Ja znam kobietę, która była lesbijką, która już ma chłopaka więc coś w tym jest :slight_smile: