Zaszczepieni Celebryci :)

Ojej! O rany! Jak to się stało! To oburzające! To wymaga wyjaśnień! Wyciągniemy konsekwencje!
No i jak to się stało?

To akurat jest jasne: Uzbrojeni Celebryci przy pomocy czołgów i innych militariów, zaatakowali jednostki broniące rządowych magazynów ze szczepionką. Brutalnie wyrżnęli pilnujące ich służby i przy pomocy swoich lekarzy się zaszczepili…

Tak było! Naprawdę! Przecież skąd by mieli szczepionkę, skoro całym zapasem zarządza władza? A władza niewinna!

Najbardziej rozbawił mnie dziennikarz Sakiewicz, który powiedział z grubsza: To przypomina czasy PRLu, kiedy każdy bliżej władzy mógł korzystać z przywilejów.

To dość interesujące, bo po pierwsze:
Przekonaliśmy się, że Krystyna Janda, Andrzej Seweryn, Leszek Miller, Krzysztof Materna… to pupile którzy są bliżej tej obecnej władzy… a co dla mnie jest dość zaskakujące :smiley:
Po drugie: Naczelny piewca tego systemu, pan redaktor, głośno wyraził pogląd że jest jak w PRLu :smiley:

4 polubienia

Źle to wyszło moim zdaniem. Oni mieli promować szczepionkę a nie szczepić się poza kolejką :wink:

3 polubienia

Moim zdaniem to wyszło właśnie tak jak “miało” wyjść!

Na całym świecie znane osoby są szczepione, żeby przekonywać do szczepień. U nas najprawdopodobniej ktoś wykorzystał okazję żeby w nich przywalić przy okazji, bo jakoś w zdecydowanej większości to są osoby, które otwarcie krytykują ten obóz władzy… a i sama władza wciąż ma jakieś problemy z ludźmi kultury. A tak wyszło idealnie: Złe artysty kradną szczepionki! Jak się program nie uda, to będzie ich wina… i drugie: Artyści są równi wszystkim… i będą stali w kolejce za bezrobotnym i sklepową. Bardzo proletariacko :slight_smile: Zupełnie tak jak nasza władza… żadnych przywilejów dla siebie, wszystko dla kochanego suwerena :slight_smile:

8 polubień

Mam szczepienie 19.1 Powiem jak bylo, tyle chyba dacie rade poczekac … :shushing_face:
Niestety, do tego czasu nie zdaze zostac celebryta …

9 polubień

Opowiedz koniecznie. Ja to pewnie dopiero za rok albo dwa się doczekam :slight_smile: A zaszczepiłbym się nawet dziś :slight_smile:

W ogóle przyszło mi do głowy, że w tej “aferze” uczestniczą ludzie płodni twórczo… może zatem ich zaszczepiono żeby sprawdzić czy szczepionka nie wpływa płodność? :slight_smile:

5 polubień

Mam nadzieję, że zdążysz… :joy: :joy: :joy:

3 polubienia

7 polubień

Holandia rusza od 11 stycznia.

4 polubienia

Sakiewicz jest jak najemnik ktory nie potrafi zyc bez wojny.Dla najemnika najgorsze co sie moze wydarzyc to pokoj bo wtedy staje sie bezrobotny.
Natomiast nazywanie go dziennikarzem to naduzycie.On sam jest kopia “dziennikarzy” z PRL-u.Gdzies miedzy Urbanem a Waldemarem Krajewskim.Miedzy Irena Falska a Andrzejem Raclawickim…

6 polubień

Sam się wahałem w użyciu tego określenia, ale dość zabawne, że on właśnie takie rzeczy powiedział bo ot znaczy że tam w głowie wirowanie… i co wypadnie to bęc :wink:

2 polubienia

Burza w szlance wody…
Jakos o szczepieniu prezesa i zerra nie slychac.
Ale moze jak sie ludziom zacznie wmawiac, ze to towar luksusowy to sie rzuca ja na talony samochodowe w PRL?

5 polubień

Prezes niby nalega zwiększyć liczbę zaszczepionych każdym sposobem - obietnice, przywileje. Sam niby czeka na swoją kolejkę, ale natłok pracy w partii i wydarzeń, komplikuje mu inne terminy, podobnie mówi Morawiecki

4 polubienia

Ale nasi pewnie mają to jakoś przeliczone.
A poza tym powiedz mi kiedy Polacy byli dobrze zorganizowani? To nie Niemcy panie.

3 polubienia

Jak zwykle winna jest opozycja i Tusk!

5 polubień

Ci celebryci tłumaczą że zostali zaproszeni i po prostu odpowiedzieli. Winy należy szukać w instytucji pośredniczącej między MZ a szpitalem.

4 polubienia

Niemcy tez juz nie to kiedys…
Ale takiego balaganu z covidem jak w Brazylii to dopiero ze swica szukac. A temu swirowi Bolsonaro zachciało sie noworocnej kapoeli, co spowodowalo tlumy na plazy. Wiekszosc miala jako zabezpieczenie stringi i morska wode. Czasem trafialy sie bistonosze :sunglasses:

2 polubienia

Cyrkowca mają za przywódcę. Współczuję.

2 polubienia

Co by nie myśleć/pisać/mówić, to jednak jest niesmaczne :frowning:

2 polubienia

TVN zaczyna przeginać z tym zachęceniem. :joy:

Jutro powiedzą że zaszczepieni będą żyć dłużej.

3 polubienia

Być może !, Niemniej to celebryci pokazali że opracowany przez hm specjalistów system żle działa. Prościej to szczepienie dla wszystkich chętnych bez podziałów, potem przekonać tych anty. Było by bez afer, głupich domysłów, stresu czy dla mnie wystarczy itd

3 polubienia