Zaszczepieni Celebryci :)

Wbrew pozorom to możliwe. Książkę można by napisać o powiązaniach biznesowo-politycznych ludzi z obu wiodących i walczących ze sobą partii w moim mieście.

4 polubienia

A tak przy okazji to zapomniałem wam napisać…
Pisałem tutaj we wrześniu że robię test na przeciwciala, no i zapomniałem napisać później że miałem wynik negatywny…

2 polubienia

Pierdo li sz reksiu mi wyznaczyli na 7 kwietnia. nie chcę

1 polubienie

Kibole też na stadionach się wyzywają… a narkotykami handlują wspólnie, nie ma że Lech czy Legia…

2 polubienia

Coś nieprzewidzianego się stało, nie ma wątpliwości. Tylko niech mi kto powie co. Kto z was wie na pewno kto? co? komu? dlaczego? z jakiej przyczyny i w jaki sposób?
Bo domniemywać można, domyślać się, dedukować, nawet twierdzić z pełnym przekonaniem. Tylko że to nie poszerza naszej wiedzy o faktach.
Istotę tego co się zdarzyło przedstawia zarzut stawiany tzw. celebrytom, że wykorzystali swoją pozycję społeczną aby poza kolejnością się zaszczepić. Na taki zarzut ja mam proste wytłumaczenie: bo ich ból (tu strach) był większy niż mój. Z dobrych przykładów trzeba czerpać.

I przy okazji zapytam: kto da głowę że ci których niegdyś bardziej bolało już nie są zaszczepieni?

2 polubienia

To ja się chętnie z Tobą zamienię :slight_smile:

Pewnie jesteś Celebrytą, albo policjantem zasłużonym dla obecnej władzy :stuck_out_tongue:

Po znajomości radzę uważać …

1 polubienie

Nie rozumiem tej polityki szczepionkowej.
image

1 polubienie