Zawirowanie czasowe?

Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego cały dzień dziś snułam się po świecie przekonana, że jest piątek?
Dopiero jak TV na dziennik włączyłam uswiadomili mi, że dzis to nie jutro?
:panda:

2 polubienia

No cóż…moze bardzo potrzebujesz weekendu? Mi tez ciagle miesza sie jski dzień. I - niestety - bylam bardzo rozczarowana tym ze to dopiero czwartek.

3 polubienia

Moze to demencja? :thinking: Samotność zwiększa ryzyko zgonu o 32 proc…moze to samotnosc, ale my @okonek nie damy sie czuc samotnie. A harmonik narozrabia ile trzeba. :smiling_face_with_three_hearts:

K K K K K

. . . . . . . :backhand_index_pointing_up:

Masz piąte K

na życzenie

5 polubień

Tak się dzieje gdy bardzo czekasz na weekend

2 polubienia

Wlasciwie to nie czekam na weekend.
Bo juz to tylko symbol.
A przy tej pogodzie?
Chmury, deszcz i wichura. Jak nigdy nad Morzem Śródziemnym? Prawie cały dzień przy zapalonym swietle?
W końcu chyba zapas melatoniny się wyczerpał?

1 polubienie

Czwartkowo-piątkowe zawirowania czasowe występują również w kierunku przeciwnym. Z niedzieli na sobotę. Bywały w moim życiu takie niedziele, podczas których byłem głęboko przekonany, że wszystko, co się dzieje, dzieje się w sobotę.

Wada tych wstecznych anomalii polega na tym, że piątek przeżyty omyłkowo w czwartek można jeszcze raz przeżyć w piątek. Soboty natomiast nie da się przeżyć na zapas w niedzielę. Tego deficytu czasu nie można już wyrównać.

Te dni nazywam straconymi sobotami.
Były dwie.
A może trzy?

.nie pamiętam :neutral_face:

2 polubienia

Zawirowania czasowe (ubytek czasu) bywały opisywane na wszystkich kontynentach przy okazji spotkania z niezidentyfikowanymi obiektami.

Może Ty też coś widziałaś, ale nie chcesz napisać.

Śmiało, tu sami swoi :grin:

3 polubienia

A bo ja wiem? Parę km od lotniska to w paskudną pogodę UFO od samolotu nie odróżniasz.

1 polubienie

Zrobię Ci w sierpniu przeszkolenie, jak samoloty od NOL-i odróżniać.

Tymczasem polecam spojrzeć dziś wieczorem na niebo w okolicę Księżyca.

Pod nim dziś będzie widoczny Saturn.

Deszcz leje.

1 polubienie

Wieczorem, okonek, wieczorem…

:grin:

Opady ostatnio przelotne, od poniedzialku do niedzieli.

1 polubienie