Zbawienie czy niebezpieczeństwo?

2 polubienia

Szaleństwo…

4 polubienia

gadal dziad do obrazu?
to juz lepiej z kotem albo psem porozmawiac.

4 polubienia

@Vilemo @okonek Wszystkim polecam film “She” w podobnym temacie.

Lepsze to niż istoty równoległe.

2 polubienia

Co za czasy. Czy toto zastąpi żywego człowieka? Odda jego ciepło, dotyk, charakter, emocje? Wątpię.

Zresztą ja stawiam na psy. To są prawdziwi przyjaciele. Wierne, szczere, oddane.
Tylko z seksem nie bardzo :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

zawsze mozna jakas koze czy owieczke… :wink:

1 polubienie

A problem z prywatnością? Zbieranie danych przez korporacje?

@Devil Jeśli pragniesz czegoś więcej to może lepiej pójść w te stronę? Opcje rozmowy wprawdzie ograniczone, ale grzeje na pewno…

To jest gumowa lalka… Można wszystko wybrać wg indywidualnych potrzeb… Tylko trochę droga zabawka…

1 polubienie

To tworzywo sztuczne

3 polubienia

@Devil bierz. Na piwo ci nie będzie narzekała :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

i wodki podpijac nie bedzie.

3 polubienia

Nawet nie będę czytał…
Ludzkość w swej głupocie,kazdego dnia przerasta moją wyobraznie…Jakim ubogim duchowo trzeba byc aby w ogóle cos takiego rozważać???

2 polubienia

Czy nawet z deską w płocie!

1 polubienie

I nie rozleje

2 polubienia

Eee taniej niż krzakoterapia autostradowa, wersja Luxus ma 3 wibratory, potrzebuje wiaderka ciepłej wody i dobrych baterii, oraz sprawnych płuc, kompletnie ubrana jak prawdziwa. Jak niepotrzebna to zapinasz na wieszak i chowasz do szafy, choć sąsiad ją zaściela razem z kołderką i narzutą, i czeka stałe gotowa bez fochow czy bólu głowy, jeść nie woła, nie urodzi, wysłucha cierpliwie, ino że pogłaskać po głowie to trzeba się samemu. Kupowałem sąsiadowi, 180 zł, drugi dzień z mieszkania nie wychodzi. Chyba się jej nie oświadczył ?

Nie, guma z podbiciem atłasowym,

Uzależniania człowieka od technologii ciąg dalszy, połączone z alienacją społeczną.
Filozofię można dorabiać do wielu rzeczy, ale rozbierając zagadnienie na czynniki pierwsze, w końcu dojdziemy do momentu, że ktoś, gdzieś, kiedyś chce po prostu na tym zarabiać.

1 polubienie

I to możliwie najnizszym kosztem - posrednictwo, szybko, tanio, bez gwarancji…

1 polubienie