Szaleństwo…
gadal dziad do obrazu?
to juz lepiej z kotem albo psem porozmawiac.
Lepsze to niż istoty równoległe.
Co za czasy. Czy toto zastąpi żywego człowieka? Odda jego ciepło, dotyk, charakter, emocje? Wątpię.
Zresztą ja stawiam na psy. To są prawdziwi przyjaciele. Wierne, szczere, oddane.
Tylko z seksem nie bardzo
zawsze mozna jakas koze czy owieczke…
A problem z prywatnością? Zbieranie danych przez korporacje?
@Devil Jeśli pragniesz czegoś więcej to może lepiej pójść w te stronę? Opcje rozmowy wprawdzie ograniczone, ale grzeje na pewno…
To jest gumowa lalka… Można wszystko wybrać wg indywidualnych potrzeb… Tylko trochę droga zabawka…
To tworzywo sztuczne
i wodki podpijac nie bedzie.
Nawet nie będę czytał…
Ludzkość w swej głupocie,kazdego dnia przerasta moją wyobraznie…Jakim ubogim duchowo trzeba byc aby w ogóle cos takiego rozważać???
Czy nawet z deską w płocie!
I nie rozleje
Eee taniej niż krzakoterapia autostradowa, wersja Luxus ma 3 wibratory, potrzebuje wiaderka ciepłej wody i dobrych baterii, oraz sprawnych płuc, kompletnie ubrana jak prawdziwa. Jak niepotrzebna to zapinasz na wieszak i chowasz do szafy, choć sąsiad ją zaściela razem z kołderką i narzutą, i czeka stałe gotowa bez fochow czy bólu głowy, jeść nie woła, nie urodzi, wysłucha cierpliwie, ino że pogłaskać po głowie to trzeba się samemu. Kupowałem sąsiadowi, 180 zł, drugi dzień z mieszkania nie wychodzi. Chyba się jej nie oświadczył ?
Nie, guma z podbiciem atłasowym,
Uzależniania człowieka od technologii ciąg dalszy, połączone z alienacją społeczną.
Filozofię można dorabiać do wielu rzeczy, ale rozbierając zagadnienie na czynniki pierwsze, w końcu dojdziemy do momentu, że ktoś, gdzieś, kiedyś chce po prostu na tym zarabiać.
I to możliwie najnizszym kosztem - posrednictwo, szybko, tanio, bez gwarancji…