Zdarzyło się Wam zaliczyć wpadkę randkową?

image

3 polubienia

Kilka razy mi się to zdarzyło, ale ze opowiadać tu nie trzeba, więc na tym temat zakończę. Otwieram się w tem temacie czasem przy piwie…

6 polubień

Nie pytaj
:pensive:

3 polubienia

@Devil:joy: za dużo wtedy wypiłeś czy za mało?

2 polubienia

Nigdy.No może raz ale te tory kolejowe na których zasnąłem były mało używane. :yum:

6 polubień

Za dużo
:pleading_face:

2 polubienia

Teraz już wiesz, że jak się za dużo wypije to się np.niechcący oświadczy komuś :innocent:

4 polubienia

Kac Vegas jest dobrym przykładem na nieudane randki. :grin:

1 polubienie

W Łodzi są dwa place - Niepodleglosci i Wolności.
Czesrym błędem randkowiczow bylo pomylenie ich
Nie mowiac juz o tlumach kłębiących się pod Halą Sportową, bo wszyscy umawiali sie “pod samolotem”

.
Teraz juz samolotu nie ma, a imprezy masowe w Manufakturze, albo Atlas Arenie.

4 polubienia

To nie to. W pysk dostałem

3 polubienia

To pewnie ta historia… Nie przejmuj się … :grin:

c16650a65dfd41ea4d6981a55e71cf245a0acb42

9 polubień

Nic nie boli tak jak życie

2 polubienia

Nie przejmuj się. Mnie też boli :roll_eyes: …bo znieczulenie przestało działać.

Jak przestało działać, to się Nunu znów napij … :grin:

2 polubienia

:joy: :joy: :joy:…napij? Mnie co innego trzepnęło.

2 polubienia

O randkach miło jest pisać.Teraz siedzę w bujanym fotelu koło pieca i wygrzewam stare kości popalając papierosy dla zdrowotności.Próbuję sobie coś ciekawego przypomnieć ale skrzypienie mnie rozprasza.Już byłem zasmucony,że fotel się rozpada ale całe szczęście te “skrzyp,skrzyp” to tylko stawy.
:rofl:

7 polubień

Wlasnie mialam zapytac fotel czy artretyzm?

1 polubienie

with love to @devil :heart: https://pytanienasniadanie.tvp.pl/64494095/scena-pns-elzbieta-jaworowicz-uciekaj-moje-serce No już, już :people_hugging:

Nie jedną wpadkę, ale kilka wtop.

Roztargniony to ja od dzieciństwa jestem, więc kiedyś przez pośpiech umówiłem się z dwoma koleżankami w jednym miejscu i czasie. Oczywiście one o sobie nie wiedziały. I na dodatek, obie przybyły. Uratował mnie szybki refleks gdy ujrzałem wysiadające z tego samego wagonu, bo one kolejką do Sopotu od strony Gdańska przyjechały. Z tego samego wagonu wysiadły, tylko innymi drzwiami. A ja błyskawicznie się ulotniłem.

3 polubienia

Birbant :roll_eyes: