Kilka razy mi się to zdarzyło, ale ze opowiadać tu nie trzeba, więc na tym temat zakończę. Otwieram się w tem temacie czasem przy piwie…
Nie pytaj
![]()
@Devil uś
za dużo wtedy wypiłeś czy za mało?
Nigdy.No może raz ale te tory kolejowe na których zasnąłem były mało używane. ![]()
Za dużo
![]()
Teraz już wiesz, że jak się za dużo wypije to się np.niechcący oświadczy komuś ![]()
Kac Vegas jest dobrym przykładem na nieudane randki. ![]()
W Łodzi są dwa place - Niepodleglosci i Wolności.
Czesrym błędem randkowiczow bylo pomylenie ich
Nie mowiac juz o tlumach kłębiących się pod Halą Sportową, bo wszyscy umawiali sie “pod samolotem”
Teraz juz samolotu nie ma, a imprezy masowe w Manufakturze, albo Atlas Arenie.
To nie to. W pysk dostałem
![]()
To pewnie ta historia… Nie przejmuj się … ![]()

Nic nie boli tak jak życie
![]()
Nie przejmuj się. Mnie też boli
…bo znieczulenie przestało działać.
Jak przestało działać, to się Nunu znów napij … ![]()
…napij? Mnie co innego trzepnęło.
O randkach miło jest pisać.Teraz siedzę w bujanym fotelu koło pieca i wygrzewam stare kości popalając papierosy dla zdrowotności.Próbuję sobie coś ciekawego przypomnieć ale skrzypienie mnie rozprasza.Już byłem zasmucony,że fotel się rozpada ale całe szczęście te “skrzyp,skrzyp” to tylko stawy.
![]()
Wlasnie mialam zapytac fotel czy artretyzm?
with love to @devil
https://pytanienasniadanie.tvp.pl/64494095/scena-pns-elzbieta-jaworowicz-uciekaj-moje-serce No już, już ![]()
Nie jedną wpadkę, ale kilka wtop.
Roztargniony to ja od dzieciństwa jestem, więc kiedyś przez pośpiech umówiłem się z dwoma koleżankami w jednym miejscu i czasie. Oczywiście one o sobie nie wiedziały. I na dodatek, obie przybyły. Uratował mnie szybki refleks gdy ujrzałem wysiadające z tego samego wagonu, bo one kolejką do Sopotu od strony Gdańska przyjechały. Z tego samego wagonu wysiadły, tylko innymi drzwiami. A ja błyskawicznie się ulotniłem.
Birbant ![]()