Idź w pisdu i omijaj moje tematy. Alfa i omega.
To po co zadajesz pytania?
W dupie mam czyje pytanie, odpowiadam bo mogę. Jak Ci nie pasuje to mnie zablokuj i do widzenia
Po co ma blokować, skoro Cię o to prosiła? Ja bym się nie wypowiadał w tematach i nie komentował kogoś, kto sobie tego nie życzy. Na tym chyba polega kultura osobista.
ludzie chyba zawsze oceniali innych po wyglądzie. Pamiętam z czasów dzieciństwa ja wyśmiewano dzieci w okularach z odstającymi uszami itd.
Dzisiaj jest podobnie. O ile cała “kampania” ma (powinna) mieć pozytywny wydźwięk, to trochę zabierają się do niej od doopy strony.
Na marginesie dla czego w ten sam sposób nie piętnujemy ludzi chamskich, łajdaków, oszustów etc?
@Kacper_Jagielski miesnie tez nie wszystkiemu zaradza.
Znakomosc fizyki,matematyki,mechaniki,chemii i wielu innych tematow,tez sa bardzo przydatne w warunkach ekstremalnych.
A nie zawsze silny,znaczy madry i odwrotnie.
I kobieta miala racje!
I niestety bardziej agresywni od neandertalczykow co spowodowalo wyginięcie tamtych
A można kogoś przestać kochać, bo ten ktoś nagle stał się gruby? @birbant pisał gdzieś wyżej że nadal kochał by tak samo i zastanawiam się czy można nie tak samo czyli mniej? Może się przestać podobać ale przecież kochanie kogoś nie ma nic wspólnego z wyglądem tego kogoś no nie?
Haha birbant ty? Zdecydowanie wręcz przeciwnie!
Wymieranie dinozaurow miliony lat? Gdzies to wyczytal? U plaskoziemcow?
Zreszta nie wszystkie wymarly, czesc ewolucyjnie byla juz bliska wspolczesnym ptakom i te przetrwaly. Te wielkie i silne? Moze by, gdyby nie katastrofa, zostaly zywymi skamielinami jak ich krewni - krokodyle?
Lepiej jest być głupią, niż mieć krzywe nogi. Głupoty tak od razu nie zauważą
A Ty wypowiadasz się w moich pytaniach, podobnie jak birbant i Twoja Vilemo również tam gości, więc jak to jest? Wam wolno, a mi nie?
Gdzie się wypowiadam w twoich pytaniach? Mówisz o tym z poprzedniego konta gdzie nie zauważyłam czyje pytanie? Tutaj udaje że cie nie widzę bo szkoda palców i moich pięknych oczu
Oczywiście, że miliony lat. Przecież żaden gatunek nie wymiera, że od razu go nie ma. Ten proces trwa bardzo długo i gdyby nie meteoryt, to prawdopodobnie panowałyby do dzisiaj
Komentowanie moich odpowiedzi też się liczy oczywiście, więc co to za różnica czy odpowiadasz w pytaniach czy na moje komentarze… Nie chcesz to nie czytaj, co mnie to interesuje. Rozmawiam z innymi ludźmi w tym momencie
To gadaj gdzie indziej A nie w moich pytaniach. A komentuje cie gdzie? To zdaje się ty mnie komentujesz gdzie się da bo żyć beze mnie nie umiesz.
Jasne, jasne, tak sobie wnawiaj.
Rozmawiam tutaj, bo mogę i jak wspomniałem wyżej, nie interesuje mnie czyje pytanie kto z kim jak i dlaczego
Bo honoru za grosz nie posiadasz.
A Ty posiadasz?