Zdecydowanie .

Owszem.

1 polubienie

:joy: :joy: :joy: :joy:

Jeśli byś sobie nie życzył, to bym omijał. Nigdzie na siłę się pchać nie będę.

1 polubienie

Ja mam gdzieś kto się wypowiada, ważne co pisze

Ja się nie pcham, piszę na temat więc o co chodzi

Wedlug paleontologow nie trwalo dluzej niz tysiac lat. Dobila je katastrofa i to nie wiadomo, czy to byl tylko jeden obiekt, ilosc mnieszych kraterow i zwiekszenie aktywnosci sejsmicznej wskazywaloby na powazniejsza sprawe. Slady na razie tylko pozostajace w sferze wyobrazni sf moglyby wskazywac na cos wiekszego - nawet planete wrdrowna, biorac pod uwage wczesniejsze zmiany klimatyczne cala akcja mogla sie rozgrywac poza Ziemia, a nasza planeta oberwala rykoszetem. A moze i Mars tez? Nie liczac tego, ze Wenus obraca sie w druga strone, a w miejscu gdzie teoretycznie powinna byc planeta mamy pas asteroid?

2 polubienia

O to, że ktoś wyraznie pisze, że sobie tego nie zyczy. I nie wazne, czy na temat, czy nie. Mógłbyś uszanować prosby innych, jak inni wzajemnie je szanuja. I byloby na forum przyjemniej, bez niepotrzebnego blokowania sie, omijania na sile wypowiedzi, czy przegadywania sie wzajemnie nie na temat. Ale Ty musisz na sile pokazac, ze jestes wolnym czlowiekiem i mozesz robic, co Ci sie podoba. Nie uszanujesz niczyjego zdania, nawet swojej wlasnej partnerki. Tylko zrobisz po swojemu, zeby poprowokowac, zeby nie bylo nudno. A obrocisz to przeciez tak, ze Ty nic zlego nie robisz. Tylko nie szanujesz czyichs prosb, co jest przeciez malo istotne, bo wtedy nie mialbys z kim pisac;)

5 polubień

Mnie nawet ładnie poprosił, bym się w jego tematach nie udzielał i nie udzielam się. Ale to nie znaczy, bym miał omijać inne, w których bierze udział.

3 polubienia

W tej kampanii pt. “grubasy odzywiaja sie niezdrowo i obzeraja” jest jeden minus, nie uwzglednia sie otylosci z powodu chorob
A niestety sa takie. Ja sie moge odchudzac teraz caly rok i co najwyzej schudne kilogram, gora dwa. A mniej jesc juz mi nie wolno, niestety

3 polubienia

Duzo komus pomoze szybkosc i sila jak bedzie przed fala uderzeniowa i promieniowaniem uciekal…

1 polubienie

Nie mam nic przeciwko jeśli ktoś ma trochę ciałka.
Nie każdy jest szczupły.
Geny, choroby, zamiłowanie do czekolady potrafi zrobić oponkę.
Nie popieram nadwagi , która zagraża zdrowiu.
Z drugiej strony masz rację.
Co mnie to obchodzi!
Nie powinno w ogóle.
Jego tyłek jego sprawa .
Ale jednak na widok bardzo otyłej osoby uruchamia mi się myslenie co z jej sercem , stawami .
To silniejsze ode mnie .

Ale pisanie czy określenia kogoś wieloryb etc .są dla mnie żenujące.
To uważam za dno .
Pomimo , że czasami też w myślach skomentuje .

5 polubień

No to doszliscie wszyscy do wniosku, że wspaniałe jest być tłustą świnia i taki człowiek czuje się nawet lepiej niż taki, który dba o siebie :wink: *Brawo

Kto doszedl do takiego wniosku?
Czy stwierdzenie, ze tusza jak i nadmierna chudosc moga byc efektem roznych chorob to zgoda na zaniedbanie?

1 polubienie

A kto mówi o rozerwaniu Ziemi?

Otyli przez chorobę to może 1-2% wszystkich tłustych ludzi leni i zarłoków

Leone :wink:

1 polubienie

Wiecej.

:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 polubienie

Jaki człowiek, taki wniosek.

2 polubienia

Najlepiej być szczupłym człowiekiem z przyjaciółmi, jeść lody, mieć serce i uprawiać seks.

Nie potrzeba do tego nadwagi :wink:

2 polubienia