sportowych, jak siatkówka, piłka nożna, skoki narciarskie, w których Polacy należą do najlepszych na świecie, to prawidłowo powinienem życzyć tym pisowskim złodziejom i oszustom od zmyślonych pandemii, aby pozdychali?
Nie odbierasz TVN lub TVP SPORT?
W ogóle kapitalizm to system złodziejski i bezczelnie oszukańczy, bo każdy myślący rozumiałby, że w żaden sposób nie istnieje i nie może istnieć zysk w ekonomii, na który liczy ten oszukańczy system.
Nie odbieram, bo tak pomajstrowali, abym nie odbierał.
Pewnie szujowaci wiadomonacyjni chcieli Ci zrobić na złość za to że mówisz o ich szujowatości
Wiadomonacyjni to przede wszystkim kochają pieniądze dla siebie.
TVN nadaje w naziemnej. Szkoda czasu na TVP. A jak odłożysz co miesiąc kilkadziesiąt złotych to i TVN24 będziesz miał. I Polsat news.
Nie mam dużych wymagań, ale podstawowy pakiet przyrodniczy i sportowy powinienem mieć w telewizji publicznej, bo miałem, a nie mam.
Obaliłeś komunę, a z takim drobiazgiem nie możesz sobie poradzić?
Jemu się kanału nie chce przełączyć.
A nie lepiej tej przyrody poszukać poza domem? Tak zdrowiej.
Tą poza domem znam wystarczająco dobrze.
Najpierw musiałbym się postarać o większe mieszkanie, a to nie jest takie szybkie przy złodziejskich rządzących egoistach. W mojej mini kawalerce mam ogrom sprzętów, książek, kaset, że ciężko tu wprowadzić dodatkowe instalacje.
Marne to usprawiedliwienie.
@harmonik Harmonijne stworzenia nie uprawiają sportu, nie posiadają odbiorników telewizyjnych ani nie oglądają programów sportowych i żyją radośnie i szczęśliwe. Tylko przeklęta, podła ludzkość korzysta z tak niecnych zdobyczy swojej plugawej cywilizacji! Wstydź się!
Akurat rywalizacja quasi sportowa w Przyrodzie sprzyja zdrowiu gatunków i osobników poprzez selekcję quasi naturalną.
Jak bym został wybrany Przewodnikiem ludzkości, to urządziłbym dla wszystkich ludzi i stworzeń realne NIEBO na Ziemi. Wtedy moglibyśmy zrezygnować z wytworów cywilizacyjnych.
Chcesz oglądać te dyscypliny, które wymieniłeś? To przeprowadź się do Holandii i będziesz je oglądał, ile wola.
@harmonik Tak. Zwłaszcza działalność sportowa z użyciem nart i telewizora.
@harmonik Ok. Bądź przewodnikiem ludzkości…
któż Ci broni…