Ogromnie sie ciesze.
Gdy znikło to najpierw myślami ze jakas awaria u mnie a potem zrobiło sie tak smutno…
Dobrze ze żeglujemy dalej..
Ogromnie sie ciesze.
Gdy znikło to najpierw myślami ze jakas awaria u mnie a potem zrobiło sie tak smutno…
Dobrze ze żeglujemy dalej..
Z allegro sobie poradziłem.Napisałem,że jestem porządnym człowiekiem→Jak jem cukierki garściami to nigdy papierków na chodnik nie rzucam..i odblokowali ![]()
to @Devil zepsul, bo przeklal.
Ja bym tego"żeglowaniem" nie nazywał…To już jedynie smętna wegetacja.Trzy"wiodące tematy" skutecznie odstraszają nawet najpogodniejszych…
Co ja mówię…Przez moment pomyślałem o kimś kogo już ponad rok nie ma…
Stanowczo musisz na Sycylię…
Oszukuj się dalej…Zarejestrowanych ponad 200,aktywnych 5 ![]()
Nawet dzisiaj gdy miejsce miało odżyć,nie odżyło…Pewnie tych 10 osób na krzyż nawet niczego nie zauważyło…
Albo jeszcze nie wie. Ja tam sie nie skarżę.
Czy ktoś przez przypadek może znaleźć to miejsce? Czy konieczna jest jakaś promocja, żeby być widocznym na samej górze wyszukiwania. Bo inaczej jak mają nowi ludzie się pojawić. Nikt przecież nie podrzuci swoich znajomych z życia realnego, bito może okazać się obciachem dla niejednego z nas…
Zatroskany @ciekawie
Trzeba zatrudnić peerowca i zrobić kampanię na Tiktaku i Ynstagramie ![]()
Znakomity pomysł, to Ty zatrudnij, a ja zobaczę czy da się to samemu zrobić.
Jak tu die zwalą malolaty z Tiktoka to ja wysiadam
Nie wysiadaj. Poradzimy sobie.
Małolatów tradycyjne starego typu fora nie grzeją. Nie ma co się martwić na zapas.
Chyba w czwartek,szukałem"pytamy.online" a wyskoczyła mi przesławna kafeteria…
Jak kubeł zimnej wody…Od razu,w 2-3 sekundy,doceniłem to co jest tutaj.Z awariami włącznie!
![]()
I co byś Ty beze mnie zrobiła…
Jak boom-cyk,pierwszy raz widzę że się uśmiechasz…
To może spróbuj z inną przeglądarką, a jeśli Ty korzystasz na rzeczach z Androidem, to Ty możesz spróbować aplikacji.
Już mnie wpuszczają a przeglądarkę też zmieniłem..
Gdzieś to musiałem wszczepić ![]()
Maryla,co trzeba przyznać,w wyśmienitej formie,45 lat temu.Te niedorobione współczesne “gwiazdy” powinny się na tym klipie uczyć dykcji!
Gang Marcela [skąd ten pomysł???] ma tyle wspólnego z żaglami co Mrągowo z Górami Ozark czy Appalachami.Wyglądali jak z kreskówki typu Bolek i Lolek czy Koziołek Matołek…
No i radosna "tfurczość "dzwiękowca…To już są/były szczyty wszystkiego.
Ale skoro “żeglujemy dalej”,niech leci ![]()