Ludzie wykorzystali go do zainwestowania ogromnych środków do budowy kopalń podziemnych węgla kamiennego i naziemnych węgla brunatnego, aby ten węgiel wysłać do elektrowni, tam go zmielić, spalić go, emitując spaliny do atmosfery, podgrzewając wodę i zamieniając ją w parę, aby rozprężana kręciła turbinami i generatorami prądu.
Czy ten wynalazek uchronił ludzi przed chorobami i śmiercią, czy uatrakcyjnił ich życie w porównaniu z milionami harmonijnych gatunków, w tym małp?
ludy autochtoniczne w Ameryce Srodkowej i Poludniowej kola nie uzywaly, nie hodowali zwierzat domowych i nie znali technologii wytopu metali z rud.
i jakos sie od malp odrozniali.
to wszystko przez ten 1% genomu, ktorego malpy nie maja.
Logicznie to musiało być tak wykreowane, aby osobniki nieharmonijne doświadczyły bardzo nieatrakcyjnego życia nieharmonijnego, co można nazwać procesem odgłupiania, odchamiania.
Kolego, z tych wszystkich, co zrezygnowali z Pytamy, wszyscy odeszli i nikt żadnych cyrków nie robił, ani nie pisał swoich życiorysów. W kilku przypadkach żałuję, że opuścili forum, bo byli to ludzie, co mieli coś do powiedzenia i umieli się zachować w odróżnieniu od autora tego pytania.
Kilku tu zostało obrażonych, próbowano ich zatrzymać, proszono o to, ale oni mieli swą godność i honor, a jak widać pojęcia te userowi harmonikowi są obce.
Jeszcze nie opuściłem, bo część userów mnie prosiła, bym nie odchodził zbyt szybko, a ignorował takich gamoni, jak ty. Miałem zlikwidować swe konto, ale uznałem, że jest na nim tyle mądrości, że szkoda byłoby je usunąć, aby się cieszyły takie gamonie, jak ty. Ale jeśli zobaczę, że z taką modka nie da się wytrzymać, to przestanę się logować na tę stronę.
Miałem odejść likwidując tu konto, a założyć własną stronę. Z tą likwidacją konta rozmyśliłem się, bo może szkoda byłoby skasować tyle mądrości, i skoro przez kilka dni nie zlikwidowano mojego konta. Diabły mnie kuszą, aby zamieszczać tu jeszcze moje mądre, oświecające. pytania.