Zgodzicie się, że seks to jest podobna "mądrość", jak palenie papierosów czy picie alkoholu?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Odrębne zdanie podaję osobno

0 głosujących

Piłeś?

1 polubienie

Nie wypic,nie zapalic,nie bzykac,to po jaka cholere zyc))

1 polubienie

Tak mówią tylko Ci, którym konar nie płonie :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Nie uprawiasz więc co Ty możesz o tym wiedzieć?

2 polubienia

Zagladssz mu do łóżka, że wiesz?

Seks jest zwierzęcy, pierwotny.
Wraz z rozwojem duchowym odchodzi się od niego. Byli nawet tacy co ucinali sobie by im nie przeszkadzał. Nie kusił…:shushing_face:
W wielu religiach uważa się iż facet na nim traci (a kobieta zyskuje) więc ogranicza się go do minimum.
Twoje poglądy nie są ani odkrywcze, ani nowe.

2 polubienia

No i tym sposobem ludzie sami się wytepia

1 polubienie

Przy założeniu iż dusza, myśl istnieje nawet po stracie ciała mała strata dla człowieka. Ciało wszak nas ogranicza.
Za to jaka ulga dla planety…

1 polubienie

Dziwne @harmonik że tak oceniasz seks, zwłaszcza, że prawie wszystkim userkom płci pięknej na Pytamy robiłeś niedwuznaczne propozycje “wsuwów międzynożnych” (zainteresowane mogą potwierdzić)
Tak wygląda twoja wiarygodność.
PS. A czy twoje harmonijne zwierzątka nie uprawiają czasem seksu w celach prokreacyjnych?)

4 polubienia

:smiley:

Albo raczej doświadczeni mędrcy, @anon75849589

Mogę wiedzieć wystarczająco dużo wg potrzeb.

@harmonik ani ja doświadczona ani mądra , mam nadzieję jeszcze długo się cieszyć papieroskiem po udanym seksie :stuck_out_tongue:

Obie te rzeczy podobnie “mądre”.

1 polubienie

I oby tak do 100 lat :)))

1 polubienie

Myślisz, że 100 lat to tak dużo? Taki Steve Jobs przeżył tylko 56 lat, 15 mniej od mojego obecnego wieku. Ciekawe, czy zamieniłby się ze mną na moje skromne życie.

Harmonijne zwierzęta kopuluja ze soba - by sie rozmnazac, a czasem i dla samej przyjemnosci - wiec to chyba “mądre”.

1 polubienie

Skoro są harmonijne, to skutki ich seksu/kopulacji nie będą dysharmonijne dla DSHN-u. w przeciwieństwie do ludzkiego seksu.

W takim razie wszystko co robi nieharmonijny gatunek ludzki sensu nie ma i madre nie jest.

1 polubienie