Zgodzicie się, że seks to jest podobna "mądrość", jak palenie papierosów czy picie alkoholu?

A ja wiem.Skoro to tylko przed kościołem się krygują, to: Powinni opodatkować prostytucję i całą kasę na radyjko ojca dyktatora :stuck_out_tongue_winking_eye:

edit: Może nawet pojawiłyby się na antenie nauki żeby sprawdzać co jakiś czas, jak to jest z prostytutką :wink:

Do tego nie dojdzie.
Bo prostytutka zabierały część pieniędzy dla siebie.
Jak dają na tacę bezpośrednio to całość idzie na księdza i KK.

A od znajomej byłej prostytuki wiem iż czarni (i nie chodzi o kolor skóry czy policyjnych antyterrorystów) to regularni bywalcy domów publicznych.

2 polubienia

Ja sie na gatunkach obcych nie znam :worried:

1 polubienie

Jesli chodzi o “wampiry energetyczne” to obcych nam nie trzeba. Wsrod nas takie sa - trudno ich nazwac psychopatami, ale tucza sie na cudzym nieszczesciu i bezsilnej zlosci.

1 polubienie

Celowo pominąłem słowo reptilianie. W sieci jest nagonka na wyznawców tej “wiedzy”.
Co bystrzejsi zwracaja uwagę iż do tej teorii dopisuje się by ją ośmieszyć wszystko… UFO, nazistów, masonów, pedofilów itp.
Wśród wierzących w to zresztą krążą opisy - pokrętne, niejasne, często sprzeczne z sobą - od 70 do 90 obcych ras żyjących wśród nas na ziemi…
Po przebrnięciu przez to bagno sprzecznych informacji i odsiewie plew, wygląda to mniej więcej tak jak napisałem…

Pomijam wątki iż potrafią te istoty ponoć przybierać postać człowieka co moim zdaniem jest totalną bzdurą. Choć informacje iż robią to na poziomie psychicznym (kontrolują nasze mózgi i potrafią im narzucić byśmy odbierali/widzieli ich w określony sposób) akurat do mnie przemawia gdyż jest przez niektórych ludzi umiejętność wykorzystywana. I naprawdę działa! Niemniej przy wszechobecnych kamerach szybko zostaliby zdemaskowani…

Ciekawostka, iż w ostatnich latach propaguje się teorię (widocznie ośmieszanie tematu nie jest skuteczne, 5% społeczeństwa w to wierzy!) iz istoty te nie są z kosmosu, tylko są stąd, z Ziemi. Wywodzą się ewolucyjne z gadów (dinozaurów) które stworzyły zaawansowana cywilizację. Udało im się przetrwać kataklizm. Uderzenie w ziemię asteroidy. Niestety po uderzeniu zmienił się klimat na ziemii, zniknęła ochronna warstwa atmosfery i zmuszeni zostali do pozostania pod ziemią (od niby 65 mln lat). A teraz z niesmakiem patrzą na to co robimy z ICH PLANETĄ naszą rabunkową gospodarką.
To, wygląda na celowe dezinformowanie.
Sami zwolennicy tej teorii przyznają iż wiemy o nich tylko to co nam sami powiedzieli. I prawdopodobnie większość z tego to kłamstwa by ludźmi manipulować.
Niemniej jedna z ciekawszych teorii. Bardzo dużo wyjaśniająca i tłumacząca.

ludzka wyobraznie nie zna granic.
a co do manewrowania przy psychice? czlowiek nie jest objetny otoczeniu - w koncu mozg wytwarza fale elektromagnetyczne, wszystko co zywe tez.
pojedynczy czlowiek to moze byc porzadna istota, ale w tlumie potrafia (i tak sie najczesciej dzieje) wylezc jakies podle instynkty.
nie przypadkiem mowi sie o psychozie tlumu, zbiorowej histerii i tym podobnych zjawiskach, z ktorych chyba najmniej szkodliwe jest uleganie modzie.
Goebbels nie byl pierwszym, ktory tego typu techniki wykorzystywal, ale jednym z pierwszych, ktorzy sie do tego cynicznie przyznali.

1 polubienie

No tak. Jednostki słabe najlepiej, bezpiecznie czują sie tłumie.
Może dlatego SMOK tłumów nie lubi? I na świecznik, trybuny i przed kamery się nie pcha…

1 polubienie

pirania pojedynczo tez jest mila rybka, ktora mozna w akwarium karmic resztkami z obiadu. i do tego wstyd przynosi swej rodzinie, bo tylko 10% piraniowatych jest miesozerna :wink:

1 polubienie

Czy seks jest mądry? Nie mnie to oceniać w mojej miałkości umysłu. Ale wiem, że przyjemny ci on. Nieharmonijny jestem, ot co…

1 polubienie