Jak to rozumiecie? Doświadczyliście?
ze diabel mi ogonem nakryl? i do tego oddac nie chcial???
oczywiscie, ze tak
Doświadczam tego
Jak nie jak tak?! Szukanie kluczy, ładowarki, urwana sznurówka 5 minut przed wyjściem na autobus, urwany zamek w kurtce, brak papieru w wc albo:
co do papieru to juz sie nauczylam, ze zyjac samej trzeba byc przewidujacym
albo miec lazienke z bidetem
A wlazł ci kiedyś materiał w zamek przed ważnym wyjściem?
nie, ale koledze jeszcze w czasach licealnych sie zdarzyło - nieobliczalni rodzice za wczesnie do domu wrocili
Najgorsze są mamy wchodzące do pokoju bez pukania.
Jak sama nazwa wskazuje,gdy martwa natura płata figle.Wszystko sie czasem,kiedys psuje.Ale na tym polega złośliwość ze podklada Ci noge gdy sie spieszysz,gdy Ci zależy,gdy sie nie spodziewasz.
prawo Prawa Murphy’ego – zbiór popularnych, często humorystycznych powiedzeń, sprowadzających się do założenia, że rzeczy pójdą tak źle, jak to tylko możliwe.
Masłem na dół
jak zrobic z kota w grawitacji niewazkosc???
a cholera majac w domu kota mozesz miec pewnosc, ze potkniesz sie o niemozliwosc
a i jeszcze jest kot Schroedingera - ale to juz sa liczby zespolone
Kot Schrodingera to już całkiem insza inszość
Kiedyś oglądałam w śmiesznych obrazkach twierdzenie, że kot jest z wody. I tam kory układały się np. jak kaloryfer albo jak abażur. coś świetnego, tylko teraz weź tu człowieku i znajdź to na zawołanie.
koty? maja wielkie oczy
https://www.koty.pl/wp-content/uploads/2017/03/902023338_1767621664.jpg
oprocz tego wlasciwosci lecznicze
Ty wiesz jak chciałabym mieć kota? Ale jak sobie pomyślę o tych kłakach wszędzie, to mi się odechciewa
Nie ma kłaków. Po psie tak. Kot zostawia śladowe ilości.
Jak nie przygarniesz persa (za dużą forsę), to nie będziesz miała kłaków. Dachowce mało kłaczą, może oszczędzają swoje futra? A zawsze możesz je wyczesywać