@gra, te koty są chyba najdroższe z “kanapowych”.
@Devil Mnie się zdążyło. Też torebka podobnie przycięła materiał przy zamku i nie chciała się otworzyć. Szukanie rzeczy, które spokojnie leżały pod ręką i czekały, a potem nagle 5 minut przed wyjściem zaginęły w tajemniczych okolicznościach, to u mnie standard
Pewnie mogłabym dokarmiać jakąś znajdę, ale wpuścić do domu? I jeszcze zapłacić? Ani toto przutylić, ani pogłaskać.
P.s. wiem, że są drogie, ale są … nieapetyczne
Ciii, to jednak zwierzątko. Na taczce nas stąd wywiozą
To takie coś jak tak zwane “fakju śruby”. Chcesz coś przykręcić, już prawie wkręciłeś śrubę a ona złośliwie wypada z ręki na podłogę i wpada pod szafę. Wtedy mówisz sławetne “fakju”
A potem powstaje taki kanal filmowy"Horror"i takie monstra wypierdzielają ludzi lub “tylko” zagryzają w jakichs piwnicach.Kazdego dnia są przynajmniej 3-4 tego rodzaju arcydzieła
@birbant Dlatego mam w domu 3 ładowarki i czasem zdarza mi się mieć w torbie doładowany powerbank.
Najdroższe do niedawna byly rasy savannah, ale teraz mają konkurencję
https://www.google.com/amp/s/www.biznesinfo.pl/kot-101119-ks-najdrozsza-rasa/amp
Nie diabeł ogonem nakrył, tylko ja jestem pewna, że to “coś” czego nie widzę poszło w inny wymiar
@efka @joko, sfinks nie dla mnie chyba…?
U mojego Lesia oprócz obserwowania go najbardziej kocham właśnie to jego futerko !!!
I przytulasy
Kot bez sierści, to jak…
Ktoś dokończy ?
Ja mu krzywdy nie robię, ale kochać nie muszę.
no, czyli do diabła
Ryba be ogona
Ptak bez ogona?
Chłop, co nie pieści!
hmmmm.
No chyba rymłam?
Znaczy się , że zrymowałaś?
A co, nie???