Znajoma określiła mnie mianem heterofoba bo powiedziałam

Totalna bzdura. Znam wielu homo i ani nie są bardziej sympatyczni czy empatyczni ani bardziej zadbani jak normalni faceci. Do tego jeśli chodzi o aktywność seksualną w sensie posiadania wielu partnerów to biją oni na głowę przeciętnego faceta, chociażby z tego powodu AIDS szerzył się najszybciej wśród tej grupy społecznej. Za dużo tv oglądasz a za mało doświadczenia życiowego.

1 polubienie

Skąd wiesz, że nienawidzą?

Kolejna z wielu kłamliwych prawd objawionych naszych czasów - promowanie archetypu geja nadmężczyzny. Niestety wiele osób naiwnie w takie rzeczy wierzy. Wyciąganie wniosków do ogółu populacji homoseksualnej na podstawie kilku znanych osobiście przypadków zakrawa na naiwność. Ja swego czasu z racji wykonywanej kiedyś tam pracy miałem nieprzyjemność mieć styczność z dwoma homoseksualistami molestującymi dzieci i o dziwo nawet nie byli księżmi. No i co? Mam teraz w adekwatny sposób głosić tezę, że każdy pedał to gwałciciel dzieci?

@Andi Przeczytaj sobie “Sodomę” potem powiąż z “Młotem na czarownice” :wink: Jak myślisz kto wpadł na pomysł, żeby nazywać kobiety “dziurawcami”?