Znaleziono ciało

Mnie bawi i irytuje zarazem to całe “zaangażowanie” narodu w poszukiwanie Brajanka, yy Dawida. Tysiące dzieci żyje w rodzinach patologicznych, ich rodzice leją wódę, biją te dzieci, ale oczywiście nikogo to nie interesuje. Dlaczego? Dlaczego dramat jednej osoby jest wazniejszy niż setki innych?

Aborcja w Polsce niestety zakazana, a potem martwe noworodki znajduje się w smietnikach lub zakopane w lesie

Jak bez roznicy… Lepiej usunąc nienarodzony płód, niż zabić żyjące dziecko, nie?

Lepiej dla kogo

Dla dziecka

Chyba dla matki. Za aborcję będzie mniejszy wyrok :rofl:

Dlatego powinna być legalna

temat rzeka - wolisz martwe noworodki w zamrazace lub beczce po kapuscie?
a poza tym w krajach gdzie ona jest dozwolona, a jednoczesnie prowadzi sie rozsadna polityke w zakresie uswiadomienia seksualnego aborcje nie sa problemem.
duzo by pisac, bo to nie tylko problem krajow katolickich . i moze nie w tym temacie?

1 polubienie

Zeszło na aborcje?
:sleepy:

Tak to juz jest ze wyroki feruja najpierw"specjalisci od empatii" i to nie tylko forumowi…Do konca zycia nie zapomne reportażu Wprost,z pogrzebu"malej Madzi"…

3 polubienia

Pogrzeb Madzi to było zbiorowe zidiocenie narodu

Dlatego będziesz miał dziecko? Dla 500+?

1 polubienie

A tam,zaraz"narodu"…
Na szczescie nie wszyscy sie wpisuja w masowy obłed.Niestety,zawsze ich ktos zakrzyczy.A najczesciej,media.

Tak, oczywiście, przewidziałem przyszłość i wiedziałem, że w marcu PiS ogłosi 500+ na pierwsze dziecko bez progu dochodowego

No wg Ciebie każdy ma dziecko tylko po to, skoro najważniejsze dla Ciebie w całej tragedii jest to, że matka straciła zasiłek, nie syna…
Oby Twojemu przyszłemu nic się nie stało, bo zaplaczecie się z powodu utraty zasiłku.

No nie powinna bo to zabijanie też xd

problem z Madzia byl tego rodzaju, ze to zabojczyni zglosila zaginiecie, a ze newsolapy z braku innych zajec czesto takie sprawy rozdmuchuja to z morderczyni zrobili celebrytke.
nie pierwsza nie ostatnia niestety.

2 polubienia

zaloz sobie temat a nie pakuj sie w cudzy z ta tematyka.

Nie chce. Mi się… I tak każdy pisze o głupotach nie na temat

Gdyby zależało jej nad synem nie dopuściłaby do tej tragedii i tyle