Mnie bawi i irytuje zarazem to całe “zaangażowanie” narodu w poszukiwanie Brajanka, yy Dawida. Tysiące dzieci żyje w rodzinach patologicznych, ich rodzice leją wódę, biją te dzieci, ale oczywiście nikogo to nie interesuje. Dlaczego? Dlaczego dramat jednej osoby jest wazniejszy niż setki innych?
Aborcja w Polsce niestety zakazana, a potem martwe noworodki znajduje się w smietnikach lub zakopane w lesie
Jak bez roznicy… Lepiej usunąc nienarodzony płód, niż zabić żyjące dziecko, nie?
Lepiej dla kogo
Dla dziecka
Chyba dla matki. Za aborcję będzie mniejszy wyrok
Dlatego powinna być legalna
temat rzeka - wolisz martwe noworodki w zamrazace lub beczce po kapuscie?
a poza tym w krajach gdzie ona jest dozwolona, a jednoczesnie prowadzi sie rozsadna polityke w zakresie uswiadomienia seksualnego aborcje nie sa problemem.
duzo by pisac, bo to nie tylko problem krajow katolickich . i moze nie w tym temacie?
Zeszło na aborcje?
Tak to juz jest ze wyroki feruja najpierw"specjalisci od empatii" i to nie tylko forumowi…Do konca zycia nie zapomne reportażu Wprost,z pogrzebu"malej Madzi"…
Pogrzeb Madzi to było zbiorowe zidiocenie narodu
Dlatego będziesz miał dziecko? Dla 500+?
A tam,zaraz"narodu"…
Na szczescie nie wszyscy sie wpisuja w masowy obłed.Niestety,zawsze ich ktos zakrzyczy.A najczesciej,media.
Tak, oczywiście, przewidziałem przyszłość i wiedziałem, że w marcu PiS ogłosi 500+ na pierwsze dziecko bez progu dochodowego
No wg Ciebie każdy ma dziecko tylko po to, skoro najważniejsze dla Ciebie w całej tragedii jest to, że matka straciła zasiłek, nie syna…
Oby Twojemu przyszłemu nic się nie stało, bo zaplaczecie się z powodu utraty zasiłku.
No nie powinna bo to zabijanie też xd
problem z Madzia byl tego rodzaju, ze to zabojczyni zglosila zaginiecie, a ze newsolapy z braku innych zajec czesto takie sprawy rozdmuchuja to z morderczyni zrobili celebrytke.
nie pierwsza nie ostatnia niestety.
zaloz sobie temat a nie pakuj sie w cudzy z ta tematyka.
Nie chce. Mi się… I tak każdy pisze o głupotach nie na temat
Gdyby zależało jej nad synem nie dopuściłaby do tej tragedii i tyle