A jaka, bo ja różności próbowałem i nic tak szybko działającego nigdy nie znalazłem??
mam 2 na recepcie. Cukrzykom się należą Immowane i jeszcze inne. Rano sprawdzę.
Nie wiem i nie chcę wiedzieć. . Chyba bardziej szkodzi mi jedzenie naszpikowane antybiotykami bo po przeprowadzce na wieś, jem mięso stąd dla swoich przestałem chorować…
drugi to lorazepam uwierz ze połowa tabletki cię obali w kilka minut.
Rozwijam się na Pytamy
Nie bylabym taka pewna z tym lorazepamem. Na mnie dziala lagodnie uspakajajaco. Mowy nie ma o spaniu.
Dzięx, sprawdzę czy u nas dostępny.
sadzac po skutkach ubocznych (z ulotki) to Imovane do najzdrowszych nie nalezy
a jak ma Ci kto przetlumaczyc?
jednak tak silnie uzalezniajacy lek to nie dla mnie. nawet jak jest bez recepty. to juz wole w nocy poczytac i pobuszowac w necie.
Hmmm. Chyba zioła jednak lepsze
walerianka jakas
sa jakies tabletki z melatonina - cos ostatnio w TV reklamowali.
ale jak masz rozregulowany tryb snu i czuwania to tylko sie do tego przyzwyczaic, inaczej to walka z wiatrakami.
Chciałabym Cię zobaczyć PRZED i PO rozwinięciu…
Jedzenie jest ważne,ale pewnie i powietrze masz inne?
A może i wodę?
Rzadko mi się zdążą… Jak już to przeglądam YT, czytam, słucham podkastów w ostateczności oglądam film w TV
Tak najlepiej to działa na mnie szkocka, ale wątroby szkoda…
nic mi nie mow o watrobie.
podobno jeszcze ja mam.
co do snu? i tak siedze dlugo w nocy, spie krotko, wiec dla mnie sjesta jest swietnym pomyslem na zycie.
zima troche mniej, bo dnia szkoda
powietrze też inne na pewno . Co do wody… my nie kupujemy gazowanej bo kranówka jest rewelacja i gazujemy ją. Jest z nowego ujęcia a woda we wsi dotarła w 2012 razem z kanalizą.
Widzisz na każdego inaczej każdy lek działa. Jak wykryli u mnie cukrzycę w karetce dali mi 2 razy relanium. Okazało się że relanium mnie pobudza…
bo z psychotropami i narkoleptykami tak jest.
widzialam swira ktory zezarl cos z 20 tabletek (listek) lorazepamu, popil piwem i trzeba go bylo autentycznie zwiazac, bo by sobie krzywde zrobil. ciąć sie nozem stolowym chcial. dobrze, ze bliznich nie atakowal.
Raz dostałem od sąsiadki jakieś tabletki. Ona je dostała na łagodzenie alkoholizmu. I mówi weź 2-3 bo jedna nie działa. Wziąłem połowę i 2 dni nie mogłem wstać.