Znowu północ i spać mi się nie chce

A jaka, bo ja różności próbowałem i nic tak szybko działającego nigdy nie znalazłem??

mam 2 na recepcie. Cukrzykom się należą Immowane i jeszcze inne. Rano sprawdzę.

Nie wiem i nie chcę wiedzieć. . Chyba bardziej szkodzi mi jedzenie naszpikowane antybiotykami bo po przeprowadzce na wieś, jem mięso stąd dla swoich przestałem chorować…

1 polubienie

drugi to lorazepam uwierz ze połowa tabletki cię obali w kilka minut.

1 polubienie

Rozwijam się na Pytamy :open_mouth:

1 polubienie

Nie bylabym taka pewna z tym lorazepamem. Na mnie dziala lagodnie uspakajajaco. Mowy nie ma o spaniu.

1 polubienie

Dzięx, sprawdzę czy u nas dostępny.

sadzac po skutkach ubocznych (z ulotki) to Imovane do najzdrowszych nie nalezy

1 polubienie

a jak ma Ci kto przetlumaczyc?

jednak tak silnie uzalezniajacy lek to nie dla mnie. nawet jak jest bez recepty. to juz wole w nocy poczytac i pobuszowac w necie.

1 polubienie

Hmmm. Chyba zioła jednak lepsze :wink:

1 polubienie

walerianka jakas :wink:
sa jakies tabletki z melatonina - cos ostatnio w TV reklamowali.
ale jak masz rozregulowany tryb snu i czuwania to tylko sie do tego przyzwyczaic, inaczej to walka z wiatrakami.

1 polubienie

:rofl:
Chciałabym Cię zobaczyć PRZED i PO rozwinięciu… :wink:

Jedzenie jest ważne,ale pewnie i powietrze masz inne?
A może i wodę?

1 polubienie

Rzadko mi się zdążą… Jak już to przeglądam YT, czytam, słucham podkastów w ostateczności oglądam film w TV

1 polubienie

Tak najlepiej to działa na mnie szkocka, ale wątroby szkoda… :wink:

nic mi nie mow o watrobie.
podobno jeszcze ja mam.
co do snu? i tak siedze dlugo w nocy, spie krotko, wiec dla mnie sjesta jest swietnym pomyslem na zycie.
zima troche mniej, bo dnia szkoda :wink:

powietrze też inne na pewno . Co do wody… my nie kupujemy gazowanej bo kranówka jest rewelacja i gazujemy ją. Jest z nowego ujęcia a woda we wsi dotarła w 2012 razem z kanalizą.

1 polubienie

Widzisz na każdego inaczej każdy lek działa. Jak wykryli u mnie cukrzycę w karetce dali mi 2 razy relanium. Okazało się że relanium mnie pobudza…

1 polubienie

bo z psychotropami i narkoleptykami tak jest.
widzialam swira ktory zezarl cos z 20 tabletek (listek) lorazepamu, popil piwem i trzeba go bylo autentycznie zwiazac, bo by sobie krzywde zrobil. ciąć sie nozem stolowym chcial. dobrze, ze bliznich nie atakowal.

2 polubienia

Raz dostałem od sąsiadki jakieś tabletki. Ona je dostała na łagodzenie alkoholizmu. I mówi weź 2-3 bo jedna nie działa. Wziąłem połowę i 2 dni nie mogłem wstać.

2 polubienia