Zobaczcie, jakie to smutne :(

2 polubienia

Samotność w tłumie

4 polubienia

3tygodnie pana nie było i w domu opieki nikomu go nie brakowało :confused:

2 polubienia

Ten już miał lepiej. Życie jest pełne niespodzianek jednak …
https://www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,29174465,malego-chlopca-zaczepiala-ges-na-poczatku-plakal-ale-w-koncu.html

Hmmm…
Kiedyś zadzwoniłem na policję bo byłem niemal pewien ze jestem świadkiem włamania.Biuro jakiejś fundacji z gatunku"ochrona zwierząt",było w bramie obok…
Jak się okazało,byly to"oględziny" a wlam nastąpił 2 dni potem…
Niestety,policja nie poświęciła mi nawet 30 sekund a usłyszałem ze za dużo filmów oglądam…
Wowczas,na dobrych pare lat,doszedlem do wniosku ze angażowania się w cokolwiek w tym kraju to zabawa dla ludzi o silnych nerwach :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

Każdy dobry uczynek musi zostać ukarany.

1 polubienie

Cos w tym stylu…
W Anglii natomiast, w kwietniu 2013,wybrali mnie na człowieka miesiąca za współpracę z policja oraz odseparowanie od tłumu,nacpanego nożownika.Mam w domu dyplom i mimo iz sprawił mi wiele radości,wciaz irytuje mnie to wspomnienie gdy porównam sytuacje z policja w Polsce ,ze współpraca w Anglii.Mialem takich wspólnych akcji w przeszłości ok. 7-8 jeśli dobrze pamietam i jest rzeczą nie do pomyślenia aby mnie spławiano jak wtedy w Poznaniu.

3 polubienia

I dlatego mamy, jak mamy. Obywatel się nie liczy a jak próbuje zapobiec to jeszcze w pysk dostanie ( i prześmiewcze spojrzenie od władzy)

1 polubienie

Smutne, szczęście w nieszczęściu z pozytywnym finałem.

Już nie wspominaj akcji polskiej policji, tylko opraw dyplom. Nie każdy taki ma.

2 polubienia

Od pierwszego dnia, jest oprawiony.

2 polubienia

:wink: Gdybym taki miała, też bym oprawiła :+1:

2 polubienia

Wisi sobie na ścianie tutaj…Miedzy Marlonem Brando a Bobem Dylanem :smiling_face:

2 polubienia

W tym właśnie momencie zdałam sobie sprawę z tego, że jednak chyba powinnam bardziej ozdobić swoje ściany.

2 polubienia

Ja w ogole nie uznaje pustych ścian…
A tutaj nawet łatwiej bo ściany są w takim stanie ze landlord nawet się ucieszył gdy mu pokazałem jak to wyglada…
Puste sciany to mam w Poznaniu,w piwnicy :rofl:

2 polubienia

No wiesz- ja tak zupełnie pustych nie mam. Gdzieniegdzie jakiś taki czy inny obrazek czy coś innego wisi. Ale bardzo mało tego jest.

2 polubienia

inna pani z demencją wyszła 22.11 w żółtej kurtce i charakterystycznym szalu z domu i wczoraj ją znaleziono zamarzniętą.

2 polubienia