Zobaczcie. Żyją bez dachu nad głową, w deszczu, mrozie, śniegu,

bez lekarzy, szpitali, szczepionek, nie udają bezmyślnych profesorów medycyny. One żyją harmonijnie.

ale co to za zycie?

Przyroda sama się reguluje. I redukuje. My ten mechanizm spróbujemy oszukać.

1 polubienie

zeby zrobic dla siebie miejsce.
i nie mow my, bo ciagle sie zapomina, ze obecnie to nie bialy czlowiek jest odpowiedzialny za “zanieczyszczenie” swiata gatunkiem ludzkim. sam niedlugo bedzie wymagal ochrony przed wymarciem.
image
40 -letnia mamusia i czesc z 38 sztuk przychowku. Uganda.
pani Nabatanzi szescioktotnie rodzila bliznieta, i po 4 razy trojaczki i czworaczki. wszystkie przezyly.
moze akurat to rekordzistka, ale 65 letni pan Mustafa Magambo Mutone z trzynastoma zonami i 10 narzeczonymi gorszy nie jest

stan na dzien dzisiejszy to 180 dzieci i tylko 90 wmukow

4 polubienia

Automaty do dzieci.

3 polubienia

tylko jak dzieci powielaja model wielodzietnej rodziny?

Na pewno atrakcyjniejsze, niż nieharmonijnych, cywilizowanych ludzi.

Atrakcyjniejsze? W ciągłym biegu?

Dziękuję, pojadę autobusem …

Sam se tak biegaj.

1 polubienie

Z COR-ów nie wyjdziesz, dopóki nie zmienisz myślenia.

To ja się pogubiłem: Które to jest to sławetne ostatnie pytanie? :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Tak bedzie do, tfu, odpukac konca forum i o jeden dzien dluzej. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Oto Kowalik Bahamski. Harmonijny to ptaszek żyjący bez szczepień… Prrrrrrr w zeszłym roku wyginął doszczętnie. Ostatnia parka została zabita przez harmonijny huragan.

1 polubienie

Wyłącz mu ankiety to sam zdechnie.

Pojedynczo to sie chyba nie da. A zbiorowa odpoeiedzialnosc?
Przypominalaby mi dzialalnosc Kotanskiego, przez ktorego normalny czlowiek nie mogl zjesc makowca, bo grupka samobojcow szprycowala sie “kompotem” z makowin. I przy okazjirej paniki zalatwil resztki upraw konopii europejskich, nie majacych niewiele wspolnego z marycha. Ale, bo to konopie.
Ale Kotanski to odrebny temat. Troche ludzi mu zycie zawdziecza. Choc metody delikatnie mowiac mial nieortodoksyjne.

Ja tam ptakom nie zazdroszczę tego mrozu i dachu, ale nikomu się nie zabrania wejść sobie zimą na dach i posiedzieć tam sobie, jak harmonijne ptaki…
Będzie to bardziej harmonijne, niż siedzenie przed kompem i klepanie w klawisze…

4 polubienia