20 lat minęło

W samym centrum przewalających sie tłumów.Takie 3 metry na 4…Ale na samym wejsciu robilo mi sie jakoś…kolorowo :relaxed:
Ale i tak…Nie wierze by pamietali.

3 polubienia

Tak naprawdę, to mnie bardziej przełęcze w Alpach będą interesować (W Wenecji już byłem kilka razy), ale jak spotkam ten miły zakątek, zagadam … :grinning:

4 polubienia

No pewnie…Oni takich klientow mieli na pęczki ale…Facet sie śmiał jak go spytalem czy moge sobie pstryknąć bo fajnie to wygląda…
A potem polał Kasi biale a mnie czerwone…Bylo cos ok. 10.30-11 rano a my juz tak spoceni ze cięzko bylo wytrzymać…
Ale ta atmosfera przychylności,wynagradzała wszystko :relaxed:

3 polubienia

unnamed

Znałem tą wioskę. Jak sobie przypomnę, zapodam nazwę … :wink:

6 polubień

To…To nie żart? :innocent:

3 polubienia

Oczywiście, że nie

wino

5 polubień

No ale…Jak???
Wino to nie woda,trzeba to"zrobić"…
Nie mówiąc juz o tym ze Polacy na dzwiek slowa"za darmo",dostaliby pier.olca!!!
Ok.
Wierze Ci oczywiscie na słowo…
Gdzie jest ta wioska?
Pasuje mi to do neapolitanczyków :wink:Ale to oczywiscie fantazja :relaxed:

3 polubienia

tego zdaje sie tam wiecej

tlumacz google sobie z tym radzi.
a i Hiszpania zacna tradycje przejela - w Logrroño (La Rioja) w czasie swiat lokalnych bedzie dzialala taka

tylko czy to sie da pic?

4 polubienia

Na wschodnim wybrzeżu na wysokości Rzymu. Znajdziesz, jak się zainteresujesz … :grin:

Tu nieco więcej grafiki na ten temat :slight_smile:

2 polubienia

W PRL dyrektor gorzelni też miał taka fontannę. Prywatną.

.rurkami do mieszkania i w pokoju zaworek.

:tumbler_glass:

5 polubień

Kurde…Inny świat…
Na razie chcę do domu…Ale jak bedę chcial do Włoch,zapamietam!

4 polubienia

Jak będziesz w domu to daj znać. Może i ja będę w tym czasie w pobliżu …

2 polubienia

11-21 pazdziernika…I mam ndzieje ze kwarantanna mnie nie udupi…Mam juz umówione spotkanie na sprzedaż plyt a to sie MUSI odbyć.Kupcem jest kumpel z lo.no.8-ja z lo.no.2 ale zyliśmy w przyjazni…
Zreszta po latach…To wszystko inaczej wygląda.
Ten facet o wyglądzie Claptona…pokochal country na stare lata!I sporo sobie dzieki temu,odświeżyłem :innocent:

4 polubienia

Właśnie tydzień wcześniej skończy mi się urlop. Na październik nie znam planu dyżurów, po prostu myślami jestem już na urlopie i zapomniałem spojrzeć. Jak w tym czasie będę w kraju, dam znać.

3 polubienia

@collins02 bo wybuchnę, mimo żem nadzwyczaj spokojnym obywatelem.

W całej cywilizowanej Europie kwarantanna nie obowiązuje osób zaszczepionych, a Ty od miesięcy boisz się nosa z Wysp wyściubić, nic nie wiedząc, bądż nie chcąc nic wiedzieć. Ludzie lataja w tą i spowrotem. Nawet mnie, jako niezaszczepionemu i nie zamierzającemu się temu procesowi poddać, dane było, mimo obostrzeń, kilkakrotne wniebowzięcie.

3 polubienia

GB to juz nie Europa sie zrobila. :wink: a Polska ciagle jest na zoltej liscie.
inna sprawa, ze szczepienie duzo ulatwia.

1 polubienie

Czyli co? Przestrzeń powietrzna nad GB jest zamknięta, Wizzair z Ryanair skasowały loty na Wyspy, a British Airways ogłosiła upadłość.

,bo zaraza.

:thinking:

2 polubienia

nie sledze angielskich pomyslow, mam dosc hiszpanskich…

1 polubienie

Najciekawsze są duńskie.

https://wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Covid-19.-Dania-jedynym-krajem-w-Europie-w-ktorym-nie-ma-juz-obostrzen

3 polubienia

2 polubienia