Marchewki są ok, pod warunkiem że nie jesz rozgotowanych.
ja bym sie na szklanke soku marchewkowego ewentualnie pisala. bo surowej nawet startej nie lubie.
oj tak.chociaz sausage roll jak jestem glodna to jeszcze zjem.
Zjem…Tez zjem i jeszcze sie bede cieszyl bo przyprawy cuda robią.Ale…z wlasnej woli na chleb nie poloże.
Zresztą…oni inaczej kombinują.Bez chleba niemal…
To jakis serdelek w ciescie?
Ja to głównie śliwki. A w ogóle to owoce.
A ja świnie…, tfu…, wiśnie, miało być…
Ale wiśnie jakieś dla mnie za kwaśnie…
@anon86894402 Uwielbiam takie pasty! Polecam Wawrzyńca - przepyszny. Pasty lisner też bardzo smaczne. Sama też robię czasem na bazie cieciorki i szpinaku - zrobienie pasty nie jest jakieś skomplikowane tylko jak się robi w domu to wychodzi od razu większą ilość i ciężko to przejść, a sklepowe słoiczki jakieś bardziej praktyczne i mniejsze porcje.
Ładne romantyczne podstawki. Widać kobity w chacie nie brakuje
Ja mam obecnie pod moim kubkiem małą okrągłą, z jakiegoś brązowego badyla:D pięknie wykonana…
Dokładnie, to kobiety urządzają mieszkania. Facetowi by wystarczyło wyro, szafa… i może jakaś skrzynka zamiast stołu
U Cb na fotce wygląda tak, jakby tylko mogły dekorować…
kilka lat mi zajęło zanim zrozumiałem, że nie warto stawiać szklanek poza tymi podkładkami Facet by nawet nie pomyślał o czymś takim
Czasem gdy się w lokalach pije piwo, to dają pod kufle, czy wodę??takie firmowe podstawki, to facet mógłby jeszcze skojarzyć… i przenieść pomysł do domu
ale gdzie tam
Przenieść do domu? Bez sensu. Nie będę reklamował pubu w domu
Nieee… zgapić pomysł tylko ale
ja jak w barze pracowałam kiedyś, to sobie przemyciłam kilka podstawek, bo były takie z jednej strony odblaskowe, ładne ( ale nie używam).
200g miruny i warzywa na parze. Całkiem dobre
Nie jadłam jeszcze miruny.