Zagląda. Nie ma problemu.
Shrek tez podworka pilnuje.
To spoko. O nic więcej nie pytam
@okonek, nie podoba mi się Twoje spojrzenie na problem i komentarze. Tu nie głównie o pazerność prywatnych mediów chodzi, przeciez to sprawa czysto polityczna.
Oczywiście masz prawo do swojej oceny sytuacji jednak dotychczas prezentowałaś inne zdecydowanie oblicze polityczne.
To co PiS chce zrobić to jeden z najbrudniejszych chwytów w walce z opozycją, wszystkimi tymi którzy stoją po drugiej strony barykady.
Żenujący poziom mediów, to osobna sprawa. I nie rozwijam tej myśli, żeby ktoś nie poczuł się obrażony. Nie piję tu do naszego podwórka.
Kaczyńskiemu nie chodzi głównie o telewizję, ale o internet, właśnie. I na tym internecie, przypuszczam, że się wyłoży…
@birbant , nasze podwórko?
Nawet ja już się nie wstydzę swoich postów. Wystarczy, że przeczytam 10 komentarzy pod każdym artykułem opublikowanym np. na wp
Kazda moneta ma dwie strony. Media tez chca zyc, a fiskalizm w Polsce to juz Himalaje.
Nie chodzi mi o pazernosc mediow, tylko o nagla reakcje, jak sie PiS bez wazeliny i mydla im do tylkow dobral. Jakos jak byly problemy to te wszystkie Interyje, Łonety do glosu dopuszczalo sfore troli obrazajacych wszystko i wszystkich. W imie tolerancji? No to maja swoja tolerancje.
W Meksyku rzad Obradora przymierza sie do “skoku” na portale spolecznosciowe. Troche inaczej - chce jurysdykcji meksykanskiej w przypadku sporu na linii uzytkownik - wlasciciel. Pierwszy krok do cenzury.
Na razie sprawa upadla, bo sa to umowy cywilnoprawne i do tego miedzynarodowe, wiec tak latwo nie pojdzie. A zapedy do cenzurowania netu ma (lub realizuje) wiecej krajow.
Z reguly majacych w glebokim podogoniu prawa czlowieka.
Przestańmy toczyć pianę.
Przecież nie ma jeszcze gotowego projektu do tej ustawy.
Ja dostrzegam pozytywy.
Znowu zaczniemy masowo książki czytać
chyba
Ksiazki tez wymagaja promocji.
Nowy podatek przelozy sie na wzrost cen.
A poza tym palenie ksiazek tez ma dluga tradycje.
Dobrze. Ludziom się wydaje że ich to nie dotyczy… to jak sobie jeden z drugim serialu nie obejrzy… to może coś dotrze…
Skoków mi nie zablokują
W tej sytuacji… to trochę wstyd oglądać publiczną
Eurosport1 mam na myśli
Ale jaja.
Szkoda że protest uderza przede wszystkim w zwykłych ludzi łaknących internetów.
Rząd szuka hajsu na socjal.
Netu nie było i też nie czytali.
@GumowaKaczka, gdzie to wyszperales? Jeszcze projektu gotowego nie ma.
Na FB gdzieś ktos dodał
Czy mógłbym ten temat pociągnąć w osobnym pytaniu?
Marudzisz @birbant, jakbyś już piwa w lodówce nie miał