Moje łapki teraz pracują dla Hiszpańskiego właściciela / małe modernizacje, pracy może na 1,5 - 3 miesiące, zależy od pogody / branża drzewna - tartak, produkcja, chwilowo wypłacalni choć dziadowsko oszczędni
Sprawa ACTA powróciła delikatnie odchudzona i poperfumowana nielogicznymi frazesami
Odświeżyłem i mam czarny komunikat
Ja teraz też ciemność widzę, widzę ciemność…
Smutne to. Mój smartfon jednak zbiera skądś wiadomości na bieżąco. Google systemowe też wyświetlają
Jaka ramke?
Ja tu nic nie widze
Po śniadaniu już był tylko czarny komunikat. Przy sprawdzaniu pogody mi wyskoczyła mała ramka, że mam 1 wiadomość do odczytania, którą blokuje Opera. Majster u siebie też odebrał i mu czarna treść zasłoniła cały ekran. Że złości apkę pogodową usunął do kosza. Jutro powinno być normalnie bez komunikatów
To znaczy, ze komputer zapamietal wczorajsza strone. Mi tez tak sie zdarza na lapku.
Ja myślałem że po północy, czyli w następnym dniu nadawcy telewizyjni wrócą do nadawania. Nic z tego. Czyżby to miało trwać?
Portale internetowe też milczą.
Ale na serio już… Wie ktoś kiedy oni skończą te zidiociale cyrki? Kiedy wszystko zacznie działać normalnie? Za kilka godzin w dzień? Problemy tylko zwykłym obywatelom robią… Xd za tydzień i tak każdy zapomni
Zidiociałe cyrki się skończą, jak PiSu nie będzie przy władzy. Bo to oni robią ten zidiociiały cyrk. Tak więc musisz jeszcze trochę poczekać na koniec tego zidiociałego cyrku.
Kolega @GumowaKaczka moze dozyje posprzatania po tym cyrku…