Iga jest już finalistką, a to się mocno liczy. Nawet jak przegra, to i tak umocni swą pozycję. A przegrać wcale nie musi. Fakt, przeciwniczki łatwej nie ma. Zgadzam się, że w tej chwili jest najlepsza.
Tutaj porazka to juz jest i tak poziom nieosiagalny dla innych,bardzo dobrych zawodniczek.Natomiast wygrana moze jej wrecz otworzyc drzwi do top ten.
W takiej formie [pytanie na jak dlugo starczy jej sil…] Iga powinna te okazje wykorzystac.I gnac przed siebie ile wlezie…
Przyznam ze zaczynalem sie bac gdy zrezygnowala z jakiegos poprzedniego startu…To niemal zawsze oznaka braku pewnosci lub klopotow zdrowotnych…Na szczescie nic z tych rzeczy
Cieszyć się już możemy, a jest możliwość jeszcze większego cieszenia się.
Co do Lewandowskiego?
Moze to zabrzmi glupio, ale nie sądziłam ze dozyje czasu Zawiszy Czarnego,
Ciekawa postać. Może by tak stworzyć temat o Zawiszy. Na dwa fronty działał. Jak mi się zachce chcieć.
Komunikatywny byl
A jak nie to i mieczem potraktowal
To wcale nie jest taki pomnik. Jak się dobrze przypatrzymy wszystkim historycznym materiałom, to bywały i dwuznaczne sytuacje, zwłaszcza finansowe. Literatura też dorobiła mu parę laurów niezasłużonych. Ale, był przede wszystkim mądrym gościem. Bardziej rozsądnym i mądrym, niż szlachetnym, choć i tego mu odmówić nie można. Ale i na tej szlachetności rysy znajdziemy.
Ale nie zmieniajmy tematu, prawdę mówiąc, to zagapiłem się, że to jest pytanie Jurka.
Jakos Jurek za zmiane tematu nas nie pogonil
Gladiator?
Zawisza? Nie. Chyba, że collinsa masz na myśli. Dobra, koniec o Zawiszy tutaj.
To mamy na nocna roznowe temat
Utrzymanie zbroi?
Znakomity początek. Iga dominuje w pierwszym secie. Gra, jak w transie.
Kwadrans i 5:0 dla Igi. Czeszka tej pory tylko jeden punkt.
Pierwszy set to koncert marzeń Polki, Czeszka nie istniała.
Niby dotarła do finalu ale chyba pora na zweryfikowanie opinii o Pliskowej…I niech tak zostanie
Pliskowa nie wiedziała, co się dzieje. Ale Iga zagrała seta fenomenalnie. 20 minut z kawałkiem.
Czeszka zaczęła grać.
Ale 3:0 dla nas.
Dla mnie to juz koniec.Brexit sie chyba wtrącił…Teraz mam wszystko"niedostepne w Twoim kraju"
4:0 w drugim.
Tyle to jeszcze moge śledzić.Chyba przyjdzie sie zastanowić nad jakims pakietem tv…