A może zamiast polityką, zacząć się interesować traktorami?

Proste zdania pewnie znasz. Sklepy samoobsługowe więc gadać nie trza.

1 polubienie

Masakra no :rofl: z toba

Niemiecka “prawica” czyli neofaszyści?

1 polubienie

Nie. Normalna prawica.

Z cyrylicy trudno się przestawić :wink:

1 polubienie

Jędraszewski z pogardą na ołtarzu… i trzódka brawa bije…

1 polubienie

Taka dziewica rączki w smarze. to mogłoby się panu Smoku odbijać po posiłku :wink:

2 polubienia

Ja długo odpisuje tutaj? Przecież pod tym względem to jestem chyba mistrzem XD jak raz widzelem jak inni odpisują to 10minut się pali że ktoś odpisuje a później wychodzi z 10 linijek… A jeżeli chodzi o ten niemiecki to nie wiem co cię to interesuje… Mnie nie interesuje gdzie mieszkasz czy co umiesz… Na serio uwierzyles w to(nie wiem czy wtedy sarkazm mi nie wyszedł czy to to na jaja dalej pociagles) wtedy że mieszkam tyle lat w Niemczech i języka nie umiem? Przecież to pytamy było dla mnie możliwością do podszkolenia sobie polskiego :rofl:

2 polubienia

A… to o tobie prezes mówił per “Ukryta opcja niemiecka” :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

I dlatego tegoroczna ̶d̶e̶m̶o̶n̶s̶t̶r̶a̶c̶j̶a̶ ̶s̶i̶ł̶y̶ parada WP odbywa się w Katowicach a nie tradycyjnie w stolicy.
PiS nawet nie wie gdzie “opcja niemiecka” ma swe centrum. A nie są to bynajmniej Katowice…

2 polubienia

Myślę że nie :rofl: przecież to tylko oficjalnie pis nie lubi Niemiec.

1 polubienie

Po obejrzeniu materialiku, powiem jedno; takie agitki popularne były w PRL. Tylko, ze wtedy były tak umiejscawiane, że nie dało się tego ominąć. Kroniki filmowe, wiadomości telewizyjne reportaże i wstawki w tv i radio, itd… Pokazywały, jak naród bardzo popierał partię i braterstwo z ZSRR i jak bardzo kochał socjalizm.

2 polubienia

Jak to powiedział Stanisław Anioł: My się dobrych wzorców nie wstydzimy :wink:

3 polubienia

Otóż, to…

1 polubienie

I tak się puentuje walka z komuną… dwadzieścia lat po jej upadku :wink:

1 polubienie

A za 20 lat; poprzez Mińsk do Moskwy.

2 polubienia

…w kajdanach? :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Wczoraj widziałem na chodniku coś takiego:

P i S
z + o

:wink:

To już takie bojówki obywatelskie powstają? Na razie kreda na ulicach :rofl: niedługo zamach stanu

1 polubienie

To było farbą namalowane…
Tak się uśmiałem iż prawie przegapiłem autobus (bo to na chodniku przy przystanku namalowali)

3 polubienia