Proste zdania pewnie znasz. Sklepy samoobsługowe więc gadać nie trza.
Masakra no z toba
Niemiecka “prawica” czyli neofaszyści?
Nie. Normalna prawica.
Z cyrylicy trudno się przestawić
Jędraszewski z pogardą na ołtarzu… i trzódka brawa bije…
Taka dziewica rączki w smarze. to mogłoby się panu Smoku odbijać po posiłku
Ja długo odpisuje tutaj? Przecież pod tym względem to jestem chyba mistrzem XD jak raz widzelem jak inni odpisują to 10minut się pali że ktoś odpisuje a później wychodzi z 10 linijek… A jeżeli chodzi o ten niemiecki to nie wiem co cię to interesuje… Mnie nie interesuje gdzie mieszkasz czy co umiesz… Na serio uwierzyles w to(nie wiem czy wtedy sarkazm mi nie wyszedł czy to to na jaja dalej pociagles) wtedy że mieszkam tyle lat w Niemczech i języka nie umiem? Przecież to pytamy było dla mnie możliwością do podszkolenia sobie polskiego
A… to o tobie prezes mówił per “Ukryta opcja niemiecka”
I dlatego tegoroczna ̶d̶e̶m̶o̶n̶s̶t̶r̶a̶c̶j̶a̶ ̶s̶i̶ł̶y̶ parada WP odbywa się w Katowicach a nie tradycyjnie w stolicy.
PiS nawet nie wie gdzie “opcja niemiecka” ma swe centrum. A nie są to bynajmniej Katowice…
Myślę że nie przecież to tylko oficjalnie pis nie lubi Niemiec.
Po obejrzeniu materialiku, powiem jedno; takie agitki popularne były w PRL. Tylko, ze wtedy były tak umiejscawiane, że nie dało się tego ominąć. Kroniki filmowe, wiadomości telewizyjne reportaże i wstawki w tv i radio, itd… Pokazywały, jak naród bardzo popierał partię i braterstwo z ZSRR i jak bardzo kochał socjalizm.
Jak to powiedział Stanisław Anioł: My się dobrych wzorców nie wstydzimy
Otóż, to…
I tak się puentuje walka z komuną… dwadzieścia lat po jej upadku
A za 20 lat; poprzez Mińsk do Moskwy.
…w kajdanach?
Wczoraj widziałem na chodniku coś takiego:
P i S
z + o
To już takie bojówki obywatelskie powstają? Na razie kreda na ulicach niedługo zamach stanu
To było farbą namalowane…
Tak się uśmiałem iż prawie przegapiłem autobus (bo to na chodniku przy przystanku namalowali)