A ty w co wierzysz?

Hej, lekarz ma rację (a znacie moje zdanie)!

Ajjjjjjjjj! :rage:

Co prawda tych kilku milionow na ulicach to nikt nie widzial.
A skutki dzialania wirusa niestety tak…
Moim zdniem zadna przesada nie jest dobra, w koncu nie dajmy sie zwariowac - dystans, mycie rak, maseczki i odrobina dobrej miny do zlej gry nikomu nie zaszkodzila.
Gorzej jest ze skutkami ubocznymi w postaci zachwiania rownowagi biologicznej - lockdown spowodowal u mnie wiosna inwazje mew. @birbant mial racje, pozbycie sie tego dziadostwa ciezkie.
Zdazyly zezrec prawie wszystkie mioty mlodych kotow wedrownych, a i starszym slabszym nie odpuscily. Mamy teraz inwazje szczurow w bialy dzien (ja do szczurow nic nie mam, ale co za duzo to niezdrowo)
Efektem opryskow dezynfekujacych jest tez inwazja karaluchow - zyly sobie gdzies wolno, a teraz wlaza do domow. A ja mam karaluchofbie.
Dodajac do tego ciagle wtracanie sie politykow jako glownych
“specjalistow” od pandemii czyli politykow i pasibrzuchow z WHO to nic dziwnego, ze ludzie glupieja i traca resztki instynktu samozachowawczego.

4 polubienia

Mojej znajomej ośmioletnie dziecko ma covida 19, dziś, właśnie się okazało. I niedobrze z nim, jest w szpitalu. Ona też ma wynik pozytywny, ale żadnych objawów. Ma 32 lata.

1 polubienie

Mamie wczoraj powtorzyli test na covida. Ujemny, przynamniej jedno zmartwienie z glowy (pierwszy robili w szpitalu przed usunieciem zatorow w zylach nog na poczatku sierpnia)

No i jak dla mnie,wyczerpałes temat.

1 polubienie

Najważniejsze to wierzyć w siebie - reszta sama się ułoży…

1 polubienie

Co jest lepszego od mieszkania z rodzicami?

1 polubienie

Pewna osoba zrobiła na sobie kilkanaście testów na covid, będąc pewna że ona go nie ma. Niektóre wyszły pozytywnie a niektóre negatywnie.

1 polubienie

Własne mieszkanie.

1 polubienie

Dlaczego niby? Xd

Bo w pewnym momencie mamy dość pouczeń?

No ale to do 30stki to spoko przecież… Xd

To chyba tylko ciamciaramcia :stuck_out_tongue_winking_eye:

Dlaczego? Mając duży dom ogród własny pokój XD obiadów nie trzeba robić i nikt się nie wtrąca chyba da się przeżyć…

1 polubienie

Chyba.

Ja się nauczyłem w szkole masturbować… a teraz podali mi pigułkę zmiany płci… i od nowa się muszę uczyć :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Co do covidu… to już pisałem o znajomej mi 18 latce z ciężkimi objawami.

1 polubienie

Istnieje szansa, ze dobor naturalny zadziała . Nie to zebym komus źle zyczyla.

1 polubienie