A wkleisz jakiś link abym mógł sobie poczytać?
Kliknij w zielony napis pod zielonym “benasek”
Przy okazji możesz rozwiązać kalambur.
Bawimy się w takie rzeczy.
flage to mozesz jaka chcesz z wykazu jaki masz przy tworzeniu profilu - Ziemi to bedzie chyba ONZ?
a twoj avek to mi sie zaczyna kojarzyc z radioaktywnoscia
O wlasnie birbant juz wyjasnil.
Przeczytaj, moze dodasz swoje 3 grosze.
Jak jeszcze kalambur rozwiazesz, to w ogole juz bedzie swieto lasu.
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym samolotem.
Tzn. to do mnie przemawia i słyszałem, że właśnie tak latają samoloty aby skrócić dystans ale to wymaga obliczeń.
Ale to fajne wyzwanie lubie rysować kółka
Symbol radioaktywności dosyć łatwo uzyskać bawiąc się merkabą
Tak samo jak mitsubichi
Ja tam okultystą nie jestem i nie oczekuję, aż mnie łuna z pępka bić będzie.
Wolę już uradioaktywnić się porządną Wyborową…
Niezła merkaba jest po niej…
“Wyborowa” to prawie jak “wyborcza”
“Prawie” czyni różnicę.
Zdecydowanie wybieram Wyborową, panie kolego.
Ja nie ale nie bierz tego za krytykę
Prawdziwa cnota, krytyk się nie boi…
Zmykam stąd, póki się nie zorientują, że ja mało inteligentny jestem…
Jak się wie wszystko to inteligencja zawadza
I możesz wierzyć bądź nie ale nastały czasy, w których myślenie jest głupotą
Z tym samolotem to chodzi o to, ze na mapie modelu plaskiej Ziemi jaka plaskoziemcy sie posluguja obliczylem odleglosc ktora pokonuje samolot rejsowy z Johannesburga do Perth. Odleglosc ta wedlug tej mapy wynosi okolo 17 000 km. (Powtarzam, wedlug tej mapy!)
Samolot z Johannesburga do Perth pokonuje taka trase wedlug Google niecale 10 godzin.
To oficjalne dostepne dane.
Teraz pytanie, jakim cudem trase 17 000 km moze rejsowy samolot pokonac w ciagu niecalych 10 godzin? Musialby miec srednia predkosc lotu ok 1700km/h. One tak szybko nie lataja.
Cudow nie ma, to mapa jest falszywa. Skoro posluguja sie falszywymi mapami, to dalsze ich rozwazania na ich podstawie nie moga byc prawdziwe.
To tak w skrocie. Jak nie zalapales, to kiedys wytlumacze dokladniej.
Dzis to ja tak z doskoku tu tylko. Ale na stronke zapraszam.
Dwie.
No prosze, jakby skorzystali z uslug przedsiebiorstwa transportu morskiego “tratwa i szalupa” to na Lampeduse by trafili bezblednie. Razem z afrykanskimi “lekarzami i inzynierami”.
A coś mi sie wczoraj obilo o uszy, ze zarzadzono na statkach wyciagajacych “rozbitkow” z morza kwarantanne na pokladzie, bez prawa zejscia na lad. Wszystkich. Co tych litościwych kapitanow wylaczy z gry na okresy od 3 do 4 tygodni.
Ludzi zal, ale mafie stojace za tym procederem beda musiały szukac innych metod.
Ma rację?
Dla anty