Ale jaja ! Ale zaskoczenie!

Bo jesteś przekonana o swojej zajebistosci , ja jestem inna.

1 polubienie

Jeszcze niedawno kpiłaś z kogoś na forum , że potrzebuje adwokata …

1 polubienie

No. Bo słucham głosu większości.

Wolę kpic niż pisać że "chyba usunę konto zanim komuś napiszę co o nim myślę ". :slightly_smiling_face:

Jestem tu dla rozrywki i tylko dla niej , unikam szczerości w sytuacji , kiedy czuję negatywne emocje, robię tak , bo z nikim nie jestem emocjonalnie zwiazana , Wy ze mną też , podejrzewam , że macie gdzieś co myślę i czuję.
Na Twoje wyraźne życzenie mogę być szczera , chcesz tego ?

Mnie to zwisa jakie ty masz o mnie zdanie. Serio. Zwłaszcza że i moje o Tobie jest nie najlepsze.Wiec spokojnie możemy sobie publicznie nawtykać i dać komuś rozrywkę, albo olać temat i przy myślach pozostać. Mnie tam wszystko jedno, serio. Nie rusza mnie .

1 polubienie

Bo Ty i ja , to dwa różne światy , ze mną byś się zanudziła .
Ty , piękna, inteligentna, światowa, otwarta dla wszystkich i na wszystkich , Anioł nie kobieta , a ja ?
Stare, brzydkie i głupie babsko zanizajace poziom intelektualny tego forum. :worried::worried::worried::worried:

1 polubienie

Masz serduszko za szczerość.

…yhy.

I to mi się podoba, zgodność w temacie i wyczerpująca odpowiedż :grin:

1 polubienie

“Zareagowałam , bo jestem zaskoczona , że takie słowa padły z ust Tomka , pamiętam go jako zdystansowanego , dowcipnego faceta , który nigdy nie dał się sprowokować do negatywnych emocji , ba , on wolał autoironię , @włóczykij to już nie ten dawny Tomek.”

A ja się cieszę, że nie jestem dawnym Tomkiem:)
Dystans mam caly czas ogromny - i do siebie i do forum. Napisalem prawdę i nie kazdemu moze sie ona podobac. Osoby takie jak netros czy okorklyd psuja to forum. I to jest tylko i wylacznie moje zdanie. I nie pisalbym tego, gdyby krokodyl nie czepial sie Vil i Benaska. A, ze to robi, to niech liczy sie z tym, ze ludzie zareaguja i nie beda tego spokojnie znosic. Bo ja wiem, ze najlatwiej odwrocic glowe i udawac, ze sie czegos nie widzi.

3 polubienia

@anon75849589 Nie sadze,by cala reszta miala sie dostosowac do krokodyla.
On zaczyna przekrecac wypowiedzi,jak Harmonik.
Ja mam inne kryteria oceny.
Sa tutaj tacy,co ich lubie i sa mi obojetni
Co mam napisac i tak napisze.
Ciebie cenie,za dystans i poczucie humoru.
Krokodyl czesto przegina

2 polubienia

@anon3825063 , to jest tylko i wyłącznie Twoje zdanie , wypowiedzialeś się w imieniu większości, tu popełniłeś błąd.
Skoro już kolejny raz wracamy do T… … wiele razy prosiłam na pw , żeby odpuścił, przestał krzywdzić ludzi i robił z siebie idiotę mając taką wiedzę i zainteresowania jakie ma i swobodnie może ja na forum przekazać.

@Leone_Marco , nie chodzi o to żeby się dostosować do niego , tylko zrozumieć , że on jest jakiś inny.
Jeśli osoba X jest przekonana o swojej wyższości , niech się zmierzy z równym sobie .

Ewa,zauważ że w miejsce “osoba X” rownie dobrze można wpisać k…

1 polubienie

Nie wypowiedzialem sie w imieniu wiekszosci, tylko napisalem swoje zdanie i swoje spostrzezenia:)
Wiem, ze ludzie beda bronic osoby pokroju krokodyla, czy tensora. I niech sobie bronia. A ja mam swoje zdanie na ten temat i uwazam, ze bez takich osob byloby tutaj lepiej. To samo ktos moze napisac o mnie - ze beze mnie byloby tu lepiej. I nie mam zsmiaru obrazac sie o to. Tak samo jak o to, ze jestem innym Tomkiem :smiley:

A nawet jeśli to…No przecież widać jak on ludzi drażni. Tylko nie każdy ma chec i odwagę to napisać

1 polubienie

Wybacz,jezeli,ktos wupisuje farmazony,w moim kietunku,dlaczego mam sie usunac w cien,dajac mu satysfakcje,ze mial racje.?
Niby w imie czego,promowania glupoty?
Mam przyklasnac chorym teoroom harmonika,bo on tak chce,lub zejsc z drogi krokodylowi,bo wywraca kota do gory ogonem?

1 polubienie

Jak to dlaczego Leon? Dlatego że ponoć lepiej ślepego i głupiego udawać według niektórych:)

1 polubienie

Tak , ale jeszcze nie potrafię go rozgryźć , sprawia wrażenie osoby bardzo młodej i nieporadnej.