Po takim czasie na pytamy?? To przecież stary użytkownik. No i chyba nie chodzi o to żeby kogoś rozgryzać skoro jest się tu dla rozrywki.
@anon3825063 … Nie jesteś tu lubiany zbytnio … Nie pasujesz tu…
To Twój tekst pisany do k…
K… znam tylko stąd.
Tak, to moj tekst. I moje zdanie. Tak uwazam.
Mozna udawac czasem i slepego i gluchego,ale do czasu.
Czasem nawet i z9na mi mowi,zebym przymknal oko,ale jakos mi to nie wychodzi,
Co mam powiedziec/napisac,powiem/napisze.
Zreszta wiesz o tym dobrze.
Tez nieraz mialismy rozne zdania,i jest ok,przynajmniej ja tak uwazam.nie mam zadnej urazy.
@Leone_Marco na temat H… się nie wypowiem , to sporo starsza osoba ode mnie , z szacunku wolę przemilczeć wiele kwestii.
Przepraszam,ale moim zdaniem,ani wiek,ami pozycja,nie jest polaczona z szavunkiem,
Na niego trzeba zasluzyc.
Nie jest dawany z przydzialu.
No cóż , mogę Ci tylko życzyć udanej zabawy na forum w gronie ludzi sięgających Twojego poziomu.
A dziękuję:)
Wiem @Leone_Marco , wiele pracy wkładam w to , żeby kaca moralnego nie mieć na starość.
Niestety,to my musimy pracowac nad soba,nie czekac,a caly swiat legnie nam u stop.
Miec swoje zdanie i bronic go,rzecz chwalebna,ale wymaganie,by wszyscy podzielali to zdanie,to juz objaw ,ograniczenia umyslowego.
Przepraszam, że się “wtrącę”, ale czytam Wasze komentarze i z każdym kolejnym mam wrażenie, że to forum jest dla wybranych. Nie będę tu przywoływać konkretnych komentarzy, ani tłumaczyć o co mi konkretnie chodzi. Nikogo nie obrażając (mam nadzieję), wyrażam swoje zdanie.
I tyle w temacie z mojej strony. Miłego dnia
Tu się z Tobą zgadzam , mocno daje się odczuć podział na lepszych i gorszych.
Na szczęście mam swój rozum i nikt mi nie wmówi , że jest lepszy niż jest.
Nie tyle na lepszych i gorszych, co na normalnych, szanujacych innych i nienormalnych, ktorzy maja gdzies pozostalych uzytkownikow, prowokuja i staraja sie wkurzyc na kazdym kroku, jakby nie mogli sobie odpuscic. A wtedy i inni tez by sobie odpuscili ich. Takie proste, a dla niektorych tutaj tak trudne, ze wrecz niemozliwe
Gdzieś wyczytałam , że mądry głupiemu ustępuje , może to kolejne odkrycie amerykańskich naukowców , które trzeba zignorować .
Dla mnie koniec dyskusji , zostaje przy swoim świecie
Człowiek, który jest normalny i szanujący innych nigdy nie będzie się naśmiewał z poziomu intelektu innej osoby, nie będzie reagował na głupie zaczepki, bo jest normalny i szanujący innych.
Kogo określasz tu “nienormalnym”? Chyba trochę się zagalopowałeś.
@Bocca-Lupo , cicho już , podzielimy się na dwie grupy i bawimy na poziomie na jaki nas stać
Mozna zignorowac jedna, dwie, trzy zaczepki. Ale jak ktos tak jak tensor czy krokodyl wiecznie zaczepiaja Vil, benaska, czy Malite, to nie da sie tego zignorowac. I takim osobom przestaje sie chciec tu wchodzic potem. No ale widocznie niektorzy lubia ogladac tego typu sceny na forum, zamiast ciekawych rozmow na poziomie:)
Osoba nienormalna - czyli osoba, ktora zachowuje sie w sposob niewlasciwy do norm panujacych w danym miejscu. Tak to widze;)
To forum jest dla każdego:) Dla każdego… kto potrafi się zachowywać, szanuje innych i stosuje się do netykiety.