Ale jaja ! Ale zaskoczenie!

Po takim czasie na pytamy?? To przecież stary użytkownik. No i chyba nie chodzi o to żeby kogoś rozgryzać skoro jest się tu dla rozrywki.

@anon3825063 … Nie jesteś tu lubiany zbytnio … Nie pasujesz tu…
To Twój tekst pisany do k…

K… znam tylko stąd.

Tak, to moj tekst. I moje zdanie. Tak uwazam.

Mozna udawac czasem i slepego i gluchego,ale do czasu.
Czasem nawet i z9na mi mowi,zebym przymknal oko,ale jakos mi to nie wychodzi,
Co mam powiedziec/napisac,powiem/napisze.
Zreszta wiesz o tym dobrze.
Tez nieraz mialismy rozne zdania,i jest ok,przynajmniej ja tak uwazam.nie mam zadnej urazy.

1 polubienie

@Leone_Marco na temat H… się nie wypowiem , to sporo starsza osoba ode mnie , z szacunku wolę przemilczeć wiele kwestii.

Przepraszam,ale moim zdaniem,ani wiek,ami pozycja,nie jest polaczona z szavunkiem,
Na niego trzeba zasluzyc.
Nie jest dawany z przydzialu.

1 polubienie

No cóż , mogę Ci tylko życzyć udanej zabawy na forum w gronie ludzi sięgających Twojego poziomu.

1 polubienie

A dziękuję:)

1 polubienie

Wiem @Leone_Marco , wiele pracy wkładam w to , żeby kaca moralnego nie mieć na starość.

1 polubienie

Niestety,to my musimy pracowac nad soba,nie czekac,a caly swiat legnie nam u stop.
Miec swoje zdanie i bronic go,rzecz chwalebna,ale wymaganie,by wszyscy podzielali to zdanie,to juz objaw ,ograniczenia umyslowego.

1 polubienie

Przepraszam, że się “wtrącę”, ale czytam Wasze komentarze i z każdym kolejnym mam wrażenie, że to forum jest dla wybranych. Nie będę tu przywoływać konkretnych komentarzy, ani tłumaczyć o co mi konkretnie chodzi. Nikogo nie obrażając (mam nadzieję), wyrażam swoje zdanie.
I tyle w temacie z mojej strony. Miłego dnia

2 polubienia

Tu się z Tobą zgadzam , mocno daje się odczuć podział na lepszych i gorszych.
Na szczęście mam swój rozum i nikt mi nie wmówi , że jest lepszy niż jest.

1 polubienie

Nie tyle na lepszych i gorszych, co na normalnych, szanujacych innych i nienormalnych, ktorzy maja gdzies pozostalych uzytkownikow, prowokuja i staraja sie wkurzyc na kazdym kroku, jakby nie mogli sobie odpuscic. A wtedy i inni tez by sobie odpuscili ich. Takie proste, a dla niektorych tutaj tak trudne, ze wrecz niemozliwe

Gdzieś wyczytałam , że mądry głupiemu ustępuje , może to kolejne odkrycie amerykańskich naukowców , które trzeba zignorować .
Dla mnie koniec dyskusji , zostaje przy swoim świecie :relaxed:

Człowiek, który jest normalny i szanujący innych nigdy nie będzie się naśmiewał z poziomu intelektu innej osoby, nie będzie reagował na głupie zaczepki, bo jest normalny i szanujący innych.
Kogo określasz tu “nienormalnym”? Chyba trochę się zagalopowałeś.

2 polubienia

@Bocca-Lupo , cicho już , podzielimy się na dwie grupy i bawimy na poziomie na jaki nas stać :relaxed:

2 polubienia

Mozna zignorowac jedna, dwie, trzy zaczepki. Ale jak ktos tak jak tensor czy krokodyl wiecznie zaczepiaja Vil, benaska, czy Malite, to nie da sie tego zignorowac. I takim osobom przestaje sie chciec tu wchodzic potem. No ale widocznie niektorzy lubia ogladac tego typu sceny na forum, zamiast ciekawych rozmow na poziomie:)

1 polubienie

Osoba nienormalna - czyli osoba, ktora zachowuje sie w sposob niewlasciwy do norm panujacych w danym miejscu. Tak to widze;)

To forum jest dla każdego:) Dla każdego… kto potrafi się zachowywać, szanuje innych i stosuje się do netykiety.