Będzie polexit?

Nie twierdzę, że każdy, ale część na pewno.

1 polubienie

Myślę, że tymi oparami to nieźle można się upić :joy: :joy: :joy:
Ja już chyba z tuzin końców świata przeżyłem, to i tuzin rozpadów UE może przeżyć się uda? :joy: :joy: :joy:

3 polubienia

Koniec swiata to swieto ruchome.
A syndrom oblezonej twierdzy na jaki cierpi PiS wchodzi w faze bliska zachowaniom zimnowojennym. Ale czego sie spodziewac po pokoleniu, ktore dorastalo w ruskim ładzie po II WŚ?
Dla nich 1990 (rpzumiany jako data umowna rozpadu systemu) przyszedl stamowczo za pozno. Sowietyzacja Polski niesterty jest faktem.
A ruskie to ruske. Jak mawia wspolczesna mlodziez? Berety maja zryte?

1 polubienie

Bo to niepoprawne politycznie. Już dawno po tej stronie oceanu zaczęto się zastanawiać nad odseksowaniem wielu słów, np. menopause (zawierającą słow “men”) zamienia się na time-out :joy: :joy:

3 polubienia

Nic mi nie mow. Z tej “neutralnosci” to ja juz nie wiem czy sie smiac czy wlos z glowy rwac. :wink:
A i tak w kieckach i spodniczkach chodza tylko szkoci i transseksualisci.
A i podobno sa jakies gatunki ryb, ktore zmieniaja płeć w zaleznosci od wieku i potrzeb gatumku. Bezoperacyjnie. Ale co tam, dzieci i ryby glosu nie maja…

1 polubienie

Gdyby Jędraszewski to wiedział…

Jedraszewski jest bardzo chciwy. Chyba mu blizej do Szkota? Ale ubranie? Drag queen w stanie czystym :joy::wink:

1 polubienie

Ja o rybach. Rzuciłby na nie klątwę?

Najpierw musialby te ryby ochrzcic.

1 polubienie

A ja lubię truskawki. Ale jeśli spróbuję na truskawkę złapać rybę i się nie uda, to nie mówię że to wina ryby… :wink:

1 polubienie

A bys sie zdziwil na co ryby biora :wink::laughing:
A nie biora tylko na bezrybiu.

1 polubienie

A pewnie. Zawsze łatwiej przepić 500 niż na przykład 5000, nie sądzisz? :wink:

Ty się lepiej o Kanadę bój. Słyszałem, że wybory wam nadchodzą… :wink:

1 polubienie

I dlatego floty rybackie są jednym z głównych konsumentów truskawek. Na przynęty je kupują. Racjonalne, w końcu nigdy nie wiadomo na co ryba weźmie… :wink:

Z reguły jest tak, że im węższe są przestrzenie, tym łatwiej. Teoretycznie z każdego tekstu da się zrobić, ale nie zawsze będzie wszystko ładnie wyglądać a o to też chodzi, przynajmniej mi.

1 polubienie

Jak sie komus wybory kojarza tylko z armasgeddonem?

1 polubienie

Jak ktoś wierzy mediom, to pewnie tak myśli… :wink:

Wnioski? Estetą jesteś. Lubisz to, co ładne i żeby ładnie było? :wink:

1 polubienie

Floty rybackie raczej uzywaja sieci…

1 polubienie

Dokładnie tak (w skrócie SΘ)

Wszystko powinno być najładniejsze jak się tylko da, chyba, że ma być brzydkie :grin:

2 polubienia