Nie twierdzę, że każdy, ale część na pewno.
Myślę, że tymi oparami to nieźle można się upić
Ja już chyba z tuzin końców świata przeżyłem, to i tuzin rozpadów UE może przeżyć się uda?
Koniec swiata to swieto ruchome.
A syndrom oblezonej twierdzy na jaki cierpi PiS wchodzi w faze bliska zachowaniom zimnowojennym. Ale czego sie spodziewac po pokoleniu, ktore dorastalo w ruskim ładzie po II WŚ?
Dla nich 1990 (rpzumiany jako data umowna rozpadu systemu) przyszedl stamowczo za pozno. Sowietyzacja Polski niesterty jest faktem.
A ruskie to ruske. Jak mawia wspolczesna mlodziez? Berety maja zryte?
Bo to niepoprawne politycznie. Już dawno po tej stronie oceanu zaczęto się zastanawiać nad odseksowaniem wielu słów, np. menopause (zawierającą słow “men”) zamienia się na time-out
Nic mi nie mow. Z tej “neutralnosci” to ja juz nie wiem czy sie smiac czy wlos z glowy rwac.
A i tak w kieckach i spodniczkach chodza tylko szkoci i transseksualisci.
A i podobno sa jakies gatunki ryb, ktore zmieniaja płeć w zaleznosci od wieku i potrzeb gatumku. Bezoperacyjnie. Ale co tam, dzieci i ryby glosu nie maja…
Gdyby Jędraszewski to wiedział…
Jedraszewski jest bardzo chciwy. Chyba mu blizej do Szkota? Ale ubranie? Drag queen w stanie czystym
Ja o rybach. Rzuciłby na nie klątwę?
Najpierw musialby te ryby ochrzcic.
A ja lubię truskawki. Ale jeśli spróbuję na truskawkę złapać rybę i się nie uda, to nie mówię że to wina ryby…
A bys sie zdziwil na co ryby biora
A nie biora tylko na bezrybiu.
A pewnie. Zawsze łatwiej przepić 500 niż na przykład 5000, nie sądzisz?
Ty się lepiej o Kanadę bój. Słyszałem, że wybory wam nadchodzą…
I dlatego floty rybackie są jednym z głównych konsumentów truskawek. Na przynęty je kupują. Racjonalne, w końcu nigdy nie wiadomo na co ryba weźmie…
Z reguły jest tak, że im węższe są przestrzenie, tym łatwiej. Teoretycznie z każdego tekstu da się zrobić, ale nie zawsze będzie wszystko ładnie wyglądać a o to też chodzi, przynajmniej mi.
Jak ktoś wierzy mediom, to pewnie tak myśli…
Wnioski? Estetą jesteś. Lubisz to, co ładne i żeby ładnie było?
Floty rybackie raczej uzywaja sieci…
Dokładnie tak (w skrócie SΘ)
Wszystko powinno być najładniejsze jak się tylko da, chyba, że ma być brzydkie