Jak daleko od Was jest najbliższy potwierdzony przypadek coronavirusa? Ode mnie już 21 kilometrów, i wygląda na to, że w ciągu kilku tygodni dotrze do mojej miejscowości, bo u nas też jest szpital
Eee, chyba Szczecin, to prawie 600 km…
Podobno Cambridge czyli 1,5 h.jazdy pociagiem.Lub mniej.Zalezy od linii…Na szczescie,panuje spokój.
U nas nie ma potwierdzonego przypadku zakażenia, ale z tego co pisał Reksio jest w Szczecinie, to ode mnie 330 km.
30 kilometrow
Hamburg
Ale jeszcze w sklepach mozna cos kupic
Póki co u mnie na wyspie jeszcze nie ma,także więc od koronawirusa dzielą mnie setki kilometrów.
Jakieś 350 m ode mnie, ale przypadek jeszcze nie potwierdzony.
nie wiem, dzis jeszce TV nie wlaczylam, ale dotrze na pewno - lotnisko pare km.
mnie bardziej matrtwi brak info z Lodzi, ale potwierdzam to co pisal @anon86894402, jest nieformalny zakaz mowienia o wirusie.
jest, ale oficjalnie niepotwierdzony
Jakieś 2h drogi ode mnie. Przywitam go po polsku.
A co Ty w ZUS pracujesz, że na chleb i sól będziesz wirusa zapraszał?
Pokonam koronawirusem w turnieju “kto więcej wypije”
Ja wiem, że objawił się w Chinach, ale jeżeli to rosyjska produkcja???
@okonek
U nas jest (nieoficjalnie) cenzura. I to jest pierwszy przypadek ze sie z cenzury ciesze. Bo od wirusa znacznie gorsza i bardzo niepokojaca jest spiralnie sie rozkrecajaca masowa histeria ( na szczescie nie wszedzie. U nas sklepy pelne, ale syn donosi ze nie ma gdzie robic juz zakupow - poludnie Niemiec - tam niestety najwiecej przypadkow wirusa)
raczej po polsku stakankiem wodki powita, zaden wirus tego nie wytrzyma
U Juli na razie jest w porządku!
Serce Europy nie może być ofiarą. Chyba, że losu…
Dziś ogłoszono,że w Ajaccio są 3 osoby z potwierdzeniem koronawirusa. Do tego miasta mam 30km.