Blisko, coraz bliżej...?

Moment bo chyba cos mi umknelo…Kto obilczyl te 38 miliardow i z czego???

Co Ty mówisz? Ma “koronę” stwierdzili?

2 polubienia

Wspolczuje, kara aresztu domowego za nic.

2 polubienia

To wszystko jest taką ściemą, że ręce opadają. Nawet lekarz jej nie zbadał. Założyli maskę, zawieźli do domu. Zlecili jej pracę zdalną i ma mierzyć temperaturę. Nikt nie sprawdził pozostałych pracowników, z którymi przebywała. Mnie też nikt. Ja mam działalność, to wchodzę i wychodzę i będę to robił, chyba że mnie zamkną.
Na tę chwilę ma kaszel, zasmarkany nos i nie ma gorączki. Moim zdaniem jakaś zwykła grypa. W ogóle chyba nikt ludzi nie bada. Podali że w kwarantannie z tysiąc ludzi a pod obserwacją około 6 tysięcy. A testów zrobiono ponoć 250 z czego podobno każdemu podejrzewanemu po 3 wychodzi.

3 polubienia

W Hong Kongu nawet psu wyszlo dodatnio.

4 polubienia

Słyszałem… i bezobjawowo

4 polubienia

Byl zamkniety dlugi czas z chorym wlascicielem to mogl sie nalykac.

3 polubienia

Tak właśnie myślałam, że będzie to jedną wielką porażką leczenie ludzi chorych na “koronę”. Jak to u nas spychologia, albo olewanie.
Szpitale zakaźne nie są przygotowane na tak dużą ilość chorych, a w razie ciężkich przypadków OIOM-y też nie są z gumy.

2 polubienia

Moim zdaniem to zwykł grypa, ale działa to beznadziejnie…

2 polubienia

Zobacz to jednak mogła być racja, że mój pies wtedy też podłapał choróbsko ode mnie.

3 polubienia

Wiesz najważniejsze, że nie ma temperatury okres wylęgania tego jest niby dwa tygodnie, ale skoro już jest kaszel i katar to można być spokojnym, że to grypa lub przeziębienie.

3 polubienia

Tak myślę.

2 polubienia

Mówili jedynie, że już ponad 80 krajów ma przyjemność… :wink:

2 polubienia

obawiam się, że wszyscy to dostaniemy…

3 polubienia

…i będziemy wymieniać się doświadczeniami… :joy:

1 polubienie