Moment bo chyba cos mi umknelo…Kto obilczyl te 38 miliardow i z czego???
Co Ty mówisz? Ma “koronę” stwierdzili?
Wspolczuje, kara aresztu domowego za nic.
To wszystko jest taką ściemą, że ręce opadają. Nawet lekarz jej nie zbadał. Założyli maskę, zawieźli do domu. Zlecili jej pracę zdalną i ma mierzyć temperaturę. Nikt nie sprawdził pozostałych pracowników, z którymi przebywała. Mnie też nikt. Ja mam działalność, to wchodzę i wychodzę i będę to robił, chyba że mnie zamkną.
Na tę chwilę ma kaszel, zasmarkany nos i nie ma gorączki. Moim zdaniem jakaś zwykła grypa. W ogóle chyba nikt ludzi nie bada. Podali że w kwarantannie z tysiąc ludzi a pod obserwacją około 6 tysięcy. A testów zrobiono ponoć 250 z czego podobno każdemu podejrzewanemu po 3 wychodzi.
W Hong Kongu nawet psu wyszlo dodatnio.
Słyszałem… i bezobjawowo
Byl zamkniety dlugi czas z chorym wlascicielem to mogl sie nalykac.
Tak właśnie myślałam, że będzie to jedną wielką porażką leczenie ludzi chorych na “koronę”. Jak to u nas spychologia, albo olewanie.
Szpitale zakaźne nie są przygotowane na tak dużą ilość chorych, a w razie ciężkich przypadków OIOM-y też nie są z gumy.
Moim zdaniem to zwykł grypa, ale działa to beznadziejnie…
Zobacz to jednak mogła być racja, że mój pies wtedy też podłapał choróbsko ode mnie.
Wiesz najważniejsze, że nie ma temperatury okres wylęgania tego jest niby dwa tygodnie, ale skoro już jest kaszel i katar to można być spokojnym, że to grypa lub przeziębienie.
Tak myślę.
Mówili jedynie, że już ponad 80 krajów ma przyjemność… ![]()
obawiam się, że wszyscy to dostaniemy…
…i będziemy wymieniać się doświadczeniami… ![]()