Ci, których z bezsilności umysłowej nazywasz przygłupami, mają o wiele więcej wiedzy od ciebie. Kończę rozmowę.
Mam gdzieś wasze bany. Mogę dostać stałego.
Blazny byly potrzebne na krolewskich dworach. Jak przestanie byc tu smiesznie, wyslemy karetke i wrocisz. Pozdrow od nas Napoleona i Faraona …
Bye.
Chcialbys…
Bana mu!
Jego to niewiele nauczy, ale przynajmniej poziom portalu znacznie sie podniesie.
Oczywiście nie można powiedzieć że jest to forum wolne tolerancyjne i z możliwością wyrażania własnych poglądów… Jeżeli tak, to tylko w teorii, bo w praktyce to klika użytkownikow o własnych poglądach napada takiego harmonika odmieńca i maltretuje go psychicznie przez co ten nie wytrzymuje i pisze treści które mod naciąganie wykorzystuje do dania bana xd
A niektórzy nawet groza ze gdyby to oni mieli moda to dali by mu bana najlepiej na stałe… Jak to pasuje do lewactwa
Daj spokój. Właśnie harmonik za wyrażanie innych, niż jego poglądy potrafi być wulgarny. Nie widzisz tak wyraźniej rzeczy? On ma taki pogląd, ja wyrażam przeciwny w sposób spokojny i rzeczowy, a zaraz dowiaduję się od niego, że jestem przygłupem. Jest, zatem dokładnie odwrotnie, jak piszesz.
Niektórzy użytkownicy w sposób celowy go prowokują
O pomyśleć że tych internetowych trolli człowiek traktował kiedyś z szacunkiem.
Witaj trollu
6 konto? Ban na rok.
Sam siebie prowokuje.
Kolega @harmonik bez prowokacji zyc nie moze.
Zboczenie zawodowe?
Kilka razy odpowiadałem mu spokojnie, rzeczowo w sposób kulturalny, przedstawiając mu swoje argumenty. Bez żadnej prowokacji. Dowiedziałem się za to, że jestem przygłupem totalnym idiotą i takie tam… Do tego życzył mi śmierci. A kto mieczem wojuje…?
Masz wymagania…
Miecza Ci sie zaciewa? Szkoda oręża.
Z ogryzki jabłka:)
Co ty nie napiszesz …
Gdzies ty tu znalazl tekst, grozacy, ze gdyby ktos mial moda, to by mu dal bana najlepiej na stale? Wyrecze cie, nikt tu tak nie napisal. Ja napisalem, ze za swoje chamstwo i nazwanie moda debilka dostalby bana do lata a to roznica, ktorej nie sadze bys zrozumial.
Ciekawe, co jeszcze kacza glowka sobie wymysli i tu zapoda.
Prujesz sie, ze forum nie jest tolerancyjne, a sam sobie dopisujesz teksty, ktorych tu nikt nie napisal. Mam podac linki do elementarzy? Czy korepetycje lepsze z podstaw nauki jezyka polskiego?
@GumowaKaczka, juz sie nie popisuj. Masz w tej chwili powazna konkurencje w postaci trolla (aktualnie zbanowane 6 wcielenie) jesli chodzi o zalizywanie harmonijnego otworu odbytowego . Tym sie martw.
A o ile sobie dobrze przypominam to bana na tym forum jeszcze nie zaliczyles? Czasem tylko bywasz wraz z rozmowcami odsylany na ring…
Co to za groźby? Za to że bronię ofiarę, chcą mnie zbanować? Xd
Przyzwyczaiłem się że nie umiesz odpisać z kulturą xd