Nikt nie chce Cię zbanować. A ta ofiara, którą bronisz, to faktycznie jest ofiarą, ale nie naszą, tylko losu.
Gdyby nikt po raz setny nie odpisywał harmonik owi w tym samym stylu to ten nie dostał by bana xd Mam prawo myśleć że to takie celowe działanie.
Nie przesadzaj. Harmonik zasłużył na bana już od dłuższego czasu.
Masz prawo tak myśleć, a nawet to napisać, Ale nie oznacza to, że każdy musi się z tym zgodzić. Też ma do tego prawo.
Harmonik zasłużył. Uwierz mi że tak na prawdę jak by wiele dziewczyn złożyło na niego skargę miał by bana na parę lat za molestowanie sexualne i nie z forum A z służby więziennej. i na 100% już by tu nie wrócił.
Jeszcze ma starym Pytamy kilka dziewczyn uciekło przez niego.
Tu też się go bały
Erotomana , molestującego nazywasz ofiarą?
Gdy byłem moderatorem na starym pytamy jedna z userek opublikowała na forum fragment PW do niej, w której w prostych, żołnierskich słowach nakłanial ją do seksu analnego.
Ja wiem co on wyprawiał i nie widzę powodu by go żałować
On jest zaszczuty jak pedofil w więzieniu.
Dobra, skonczcie ten chocholi taniec.
Pytanie dotyczylo Bolsonaro a nie erotomana gawedziarza
A podwojnie biedny, bo sadzac po prognozie pogody (deszcz i tylko 8°) warunki do opalania sie na waleta na dzialce tez nie sa sprzyjajace…
Wzrosnie za to pewnie ilosc odslon filmikow lekarzy inzynierow z dyplomem od Kaszpirowskiego i kroniki wypadkow…
Na jak długi turnus w sanatorium tym razem się załapał? (O ile można zapytać).
Do 17 marca.
Ale że tego roku?
Jeden lepszy od drugiego. Oni odwróca kota ogonem i powiedzą ze to śwwinia widać czarno na białym ze im kowid na dekil uderzyl.
Ale nie jesteś. Zazdrosnisz ze harmonik ma branie a ty nie?
Drogi @jelonek, musisz sie spamowac szybciej niz rozmnazaja sie kroliki?
To juz 6 konto?