Brazylia ma Prezydenta na poziomie, a nie szuję, jak większość krajow?

Nikt nie chce Cię zbanować. A ta ofiara, którą bronisz, to faktycznie jest ofiarą, ale nie naszą, tylko losu.

2 polubienia

Gdyby nikt po raz setny nie odpisywał harmonik owi w tym samym stylu to ten nie dostał by bana xd Mam prawo myśleć że to takie celowe działanie.

1 polubienie

Nie przesadzaj. Harmonik zasłużył na bana już od dłuższego czasu.

Masz prawo tak myśleć, a nawet to napisać, Ale nie oznacza to, że każdy musi się z tym zgodzić. Też ma do tego prawo.

5 polubień

Harmonik zasłużył. Uwierz mi że tak na prawdę jak by wiele dziewczyn złożyło na niego skargę miał by bana na parę lat za molestowanie sexualne i nie z forum A z służby więziennej. i na 100% już by tu nie wrócił.

3 polubienia

Jeszcze ma starym Pytamy kilka dziewczyn uciekło przez niego.

3 polubienia

Tu też się go bały

1 polubienie

Erotomana , molestującego nazywasz ofiarą?

3 polubienia

Gdy byłem moderatorem na starym pytamy jedna z userek opublikowała na forum fragment PW do niej, w której w prostych, żołnierskich słowach nakłanial ją do seksu analnego.

2 polubienia

Ja wiem co on wyprawiał i nie widzę powodu by go żałować

1 polubienie

On jest zaszczuty jak pedofil w więzieniu.

1 polubienie

Dobra, skonczcie ten chocholi taniec.
Pytanie dotyczylo Bolsonaro a nie erotomana gawedziarza :smiley:
A podwojnie biedny, bo sadzac po prognozie pogody (deszcz i tylko 8°) warunki do opalania sie na waleta na dzialce tez nie sa sprzyjajace…
Wzrosnie za to pewnie ilosc odslon filmikow lekarzy inzynierow z dyplomem od Kaszpirowskiego i kroniki wypadkow…

3 polubienia

Na jak długi turnus w sanatorium tym razem się załapał? (O ile można zapytać).

1 polubienie

Do 17 marca.

1 polubienie

Ale że tego roku?

4 polubienia

Jeden lepszy od drugiego. Oni odwróca kota ogonem i powiedzą ze to śwwinia widać czarno na białym ze im kowid na dekil uderzyl.

Ale nie jesteś. Zazdrosnisz ze harmonik ma branie a ty nie?

Drogi @jelonek, musisz sie spamowac szybciej niz rozmnazaja sie kroliki?
To juz 6 konto?

1 polubienie