Osobiscie lubie cyta z momachomachii domow cztery ulomki a po drodze? Kazdy klasztor dysponowal piwniczka
Jak nie ma nic pod łapką a wiewiórka głodna, to co ma zrobić? Umrzeć czy zjeść byle co?
Jak myślisz co zrobi? ![]()
Zasadniczo i na kwasno wiewiórki zywia sie tym co da sie zmagazynowac bez szkody na zdrowiu
Zasadniczo … A jak taka wiewiórka sobie przejdzie do lasu albo na jakiś inny teren gdzie sobie nic nie zmagazynowała? To co wtedy? ![]()
Poszuka dostawcy ![]()
Pojęcie gospodarki bezmagazynowej ![]()
Miałem kiedyś znajoma wiewiórkę, ona tak to tłumaczyła, że w lesie zawsze jest coś do zjedzenia. Rzadko się zdarza sytuacja, że z pokarmem trudno.
Tak więc tak naprawdę, to problem jest bardziej teoretyczny. Wiewiórki mają swoje sposoby, by jednak nie umrzeć z głodu w lesie. No chyba, że mróz - 30 i gorzej … Wtedy trudniej rzecz jasna.
Hibernacja?
Wiewiórki z tego co wiem, to nie zasypiają w zimę. Pracuję w lesie i tu ich pełno …
Wlaczylam TV - umarlo dziecko, nastolatka po napiciu sie kartonikowego mleka a naukowcy doszli do wniosku, ze muszki owocowki jako larwy wykazuja odrobine inteligencji
Jest ich pełno, bo nie ma tam Brytyjczyków?
To te muszki były przyczyną śmierci nastolatki?
Sa w stanie jak jeże zapasc w stan spowolnienia procesow zyciowych
A o to zapytaj czlowieka odpowiedzialnego z montaż dziennika. Zaraz po tym byl news z cyklu piłkarz zgwalcil
Jak oni tak będą gwałcić zamiast grać, to z medalami będzie krucho.
Ustanowia konkurencje innego strzału do bramki ![]()
Okonku! ![]()
Ja już to widzę. ![]()
![]()
![]()
![]()
Natychmiast zamknij oczy! To nie widoki dla Ciebie.
Przecież one mają demencję ![]()
Kto ma demencję? ![]()