Osobiscie lubie cyta z momachomachii domow cztery ulomki a po drodze? Kazdy klasztor dysponowal piwniczka
Jak nie ma nic pod łapką a wiewiórka głodna, to co ma zrobić? Umrzeć czy zjeść byle co?
Jak myślisz co zrobi?
Zasadniczo i na kwasno wiewiórki zywia sie tym co da sie zmagazynowac bez szkody na zdrowiu
Zasadniczo … A jak taka wiewiórka sobie przejdzie do lasu albo na jakiś inny teren gdzie sobie nic nie zmagazynowała? To co wtedy?
Poszuka dostawcy
Pojęcie gospodarki bezmagazynowej
Miałem kiedyś znajoma wiewiórkę, ona tak to tłumaczyła, że w lesie zawsze jest coś do zjedzenia. Rzadko się zdarza sytuacja, że z pokarmem trudno.
Tak więc tak naprawdę, to problem jest bardziej teoretyczny. Wiewiórki mają swoje sposoby, by jednak nie umrzeć z głodu w lesie. No chyba, że mróz - 30 i gorzej … Wtedy trudniej rzecz jasna.
Hibernacja?
Wiewiórki z tego co wiem, to nie zasypiają w zimę. Pracuję w lesie i tu ich pełno …
Wlaczylam TV - umarlo dziecko, nastolatka po napiciu sie kartonikowego mleka a naukowcy doszli do wniosku, ze muszki owocowki jako larwy wykazuja odrobine inteligencji
Jest ich pełno, bo nie ma tam Brytyjczyków?
To te muszki były przyczyną śmierci nastolatki?
Sa w stanie jak jeże zapasc w stan spowolnienia procesow zyciowych
A o to zapytaj czlowieka odpowiedzialnego z montaż dziennika. Zaraz po tym byl news z cyklu piłkarz zgwalcil
Jak oni tak będą gwałcić zamiast grać, to z medalami będzie krucho.
Ustanowia konkurencje innego strzału do bramki
Okonku!
Ja już to widzę.
Natychmiast zamknij oczy! To nie widoki dla Ciebie.
Przecież one mają demencję
Kto ma demencję?