Ale przerw bardzo malo wiec sędzia niewiele doliczy. W pierwszej połowie zaledwie 2 minuty
A nie mówiłem? Pomyśleć sobie nawet nie mogę
Tak było, ale już nieaktualne.
A nie mówiłem, że ja się na proroka nie nadaję…
No wreszcie strzelili … Ile można było czekać do k.n. …
1:1. i co dalej w tej grupie?
To my se po piwie strzelmy…, korespondencyjnie, póki co…
Nie tylko boks, wiele sportow ma to do siebie, ze jak sie za to biora zawodowcy to niektorym sie wydaje to nudne.
Psiakrew remis. Dali się czerwoni glupio zrobic…
Podobno jak mnie jako maluszka tato zabral na mecz to zapytalan dlaczego biegaja za jedna piłka? Nie mozna kazdemu dac wlasnej?
Fajny mecz.
Moze poziom nie był taki na jaki stać obie ekipy ale to grupa.
Jedni musieli zyskać,drudzy nie stracić i tak się tez stało.
Szybkość była chwilami obezwładniająca.
Smiac mi sie chcialo bo to,na co pozwalali sobie Hiszpanie pod własną bramka, dla 90% innych ekip,skonczyloby się katastrofa!
Remis sprawiedliwy.
Wychodzi na to, po moich pobieżnych obliczeniach, że Niemcy, nawet, jak wygrają z Kostaryką, to mogą nie awansować, ale może się mylę…
Ale nas interesuje Argentyna, nie chcę, byśmy podzielili los Kanady.
Messi to nie Maradona, ale jest sie czego bac😉
Mnie by pasowała powtórka z 74.
Jesli Japonia wygra z Hiszpanami,bedzie miala 6 ptk.Niemcy po wygranej z Costa,4,podobnie jak Hiszpanie.I tu zadecydują bramki.Jesli Japonia zremisuje,bedzie miala 4 jak Niemcy ale wygrana w bezposrednim meczu.
Niemcy"ślizgają sie po kruchym lodzie,kolejnych dni".Bez wygranej Hiszpanów,nic nie jest pewne.
Z nami, kurna, jest podobnie, bo tylko wygrana z Argentyną stawia nas poza zasięgiem pozostałych. Gra o II miejsce jest już ryzykowna. Tu wszyscy są w jednakowej sytuacji.
Remis lub nasza porażka spowodować może, że będą decydować bramki. Poza tym, gdybyśmy wyszli z II miejsca, trafiamy na Francję.
To już mi w ogóle w głowie się nie mieści…
Gdzieś czytałem, ze możliwa jest tez opcja, ze o awansie decydować może …. losowanie. Ale nie wczytywałem sie w warunki tej opcji.
Tego to nie słyszałem.
Tymczasem Kamerun prowadzi z Serbią 1:0, do przerwy jeszcze 15 min…
Remis daje nam 5 punktów i awans bez pytania o resztę.