C.d Serwisu sportowego 14. Katar

Ale przerw bardzo malo wiec sędzia niewiele doliczy. W pierwszej połowie zaledwie 2 minuty

A nie mówiłem? Pomyśleć sobie nawet nie mogę :confounded:

1 polubienie

Tak było, ale już nieaktualne.

1 polubienie

A nie mówiłem, że ja się na proroka nie nadaję…

1 polubienie

No wreszcie strzelili … Ile można było czekać do k.n. … :face_with_peeking_eye: :beer:

1 polubienie

1:1. i co dalej w tej grupie? :shushing_face:

2 polubienia

To my se po piwie strzelmy…, korespondencyjnie, póki co…

2 polubienia

Nie tylko boks, wiele sportow ma to do siebie, ze jak sie za to biora zawodowcy to niektorym sie wydaje to nudne.
Psiakrew remis. Dali się czerwoni glupio zrobic…

2 polubienia

Podobno jak mnie jako maluszka tato zabral na mecz to zapytalan dlaczego biegaja za jedna piłka? Nie mozna kazdemu dac wlasnej?

3 polubienia

Fajny mecz.
Moze poziom nie był taki na jaki stać obie ekipy ale to grupa.
Jedni musieli zyskać,drudzy nie stracić i tak się tez stało.
Szybkość była chwilami obezwładniająca.
Smiac mi sie chcialo bo to,na co pozwalali sobie Hiszpanie pod własną bramka, dla 90% innych ekip,skonczyloby się katastrofa! :joy:
Remis sprawiedliwy.

2 polubienia

Wychodzi na to, po moich pobieżnych obliczeniach, że Niemcy, nawet, jak wygrają z Kostaryką, to mogą nie awansować, ale może się mylę…

Ale nas interesuje Argentyna, nie chcę, byśmy podzielili los Kanady.

2 polubienia

Messi to nie Maradona, ale jest sie czego bac😉

Mnie by pasowała powtórka z 74.

1 polubienie

Jesli Japonia wygra z Hiszpanami,bedzie miala 6 ptk.Niemcy po wygranej z Costa,4,podobnie jak Hiszpanie.I tu zadecydują bramki.Jesli Japonia zremisuje,bedzie miala 4 jak Niemcy ale wygrana w bezposrednim meczu.
Niemcy"ślizgają sie po kruchym lodzie,kolejnych dni".Bez wygranej Hiszpanów,nic nie jest pewne.

2 polubienia

Z nami, kurna, jest podobnie, bo tylko wygrana z Argentyną stawia nas poza zasięgiem pozostałych. Gra o II miejsce jest już ryzykowna. Tu wszyscy są w jednakowej sytuacji.
Remis lub nasza porażka spowodować może, że będą decydować bramki. Poza tym, gdybyśmy wyszli z II miejsca, trafiamy na Francję.

To już mi w ogóle w głowie się nie mieści… :man_shrugging:

2 polubienia

Gdzieś czytałem, ze możliwa jest tez opcja, ze o awansie decydować może …. losowanie. Ale nie wczytywałem sie w warunki tej opcji.

Tego to nie słyszałem.

2 polubienia

Tymczasem Kamerun prowadzi z Serbią 1:0, do przerwy jeszcze 15 min…

Remis daje nam 5 punktów i awans bez pytania o resztę.

1 polubienie