3:3…
Przespalem ale teraz"po sąsiedzku"podejrzałem i mogę stwierdzić że takiego nagromadzenia frajerskich bramek to juz dawno nie widziałem.
Ale niekoniecznie z I miejsca.
Z II miejsca wpadamy na Francuzów.
Kamerun z Serbią oglądało się przyjemnie, nudów nie było, ale co do bramek, masz rację.
Z Kamerunem zawsze coś sie dzieje.Kiedyś mięli znacznie lepszych piłkarzy ale teraz też ich stać.
Tyle że to co z Serbami,z innymi juz sie chyba nie uda…
Ja zaś żałuję, że Kamerun Serbii nie pokonał.
Jakoś mi ten Kamerun wbrew pozorom bliższy niż Serbia …
Mnie także.Wyjątkowo bo Kamerun przegrywający to najczęściej polowanie na kości przeciwnika…
Ale Serbów w ogóle nie lubię.Serbki,zdarza sie.Np. wspaniałe siatkarki.
A Goran Bregović?
Kiedyś,bardzo.Ale to było w Bijelo Dugme.Potem średnio choć płyta z Kayah,była jedną z bardzo nielicznych z tamtych lat na naszym rynku,której sluchałem!
A w ogóle to wydawało mi sie że to Bośniak…
Remis nie da nam pierwszego miejsca tylko jesli Arabia wygra z Meksykiem…A to bedzie brzydki mecz,pełen kartek,fauli a nawet burd.
Ja to nie wiem gdzie czulabym sie bezpieczniej - ale chyba w Kamerunie
A tymczasem kończy się mecz Korea - Ghana i jet ciekawie 2:3, ale mecz przedłużony o 10 minut.
Po 111 minutach wynik bez zmian, Ghana ma 3 punkta.
Za chwilę Brazylia - Szwajcaria.
No wreszcie Brazylia wymęczyła bramkę…
Ciekawe, ile doliczą…?
+6.
1:0.
Jeszcze tylko Portugalia - Urugwaj, a potem można iść spać…
Ciekawy dziś dzień na MŚ, dużo bramek, na szczęście wspólnie z kompanami w pracy udało się co nieco zobaczyć Szefowa postanowiła nam nie przeszkadzać hehe Takie mecze jak Serbii z Kamerunem czy Korei z Ghaną też są potrzebne. Na partie szachowe między zespołami będzie jeszcze czas w kolejnych fazach turnieju. Trochę nieprzewidywalności, szaleństwa, złamania schematów, chaosu i błędów nie zaszkodzi. A i starcie kultur na trybunach z afrykańskimi szamanami na plus O to też chodzi, futbol ma łączyć i bawić
Lepiej odpaść z Francją niż z Australią A Francja - moim zdaniem triumfator tych mistrzostw.
Tylko w przypadku totalnego remisu.Nawet w tzw. fair play czyli ilości kartek.
Portugalia-Urugwaj 0:0
Gdyby Betancourt zachował trochę zimnej krwi,mielibysmy niespodziankę…
Sredni mecz…Ale nadzieja na ciekawsza druga polowe, jest.
A jeszcze lepiej nie odpadać…
O nie!
Zdecydowanie za wcześnie na takie wizje.Tym bardziej ze w meczach “pucharowych”,skończy się luzik i kombinowanie.
Iles mundiali wstecz, Hiszpania szalała w grupie.Komus dowalili “5” a w składzie był Butragueno który strzelił 4 gole…I nic z tego nie wyszło mimo iz pół świata już ich koronowalo!
To samo bylo z Brazylia przynajmniej 3 razy.
Za wcześnie
Brazylia to fakt. W poprzednim meczu któryś z komentatorów przypomniał, że Brazylia na turniejach czaruje w grupie, a jej kłopoty zaczynają się gdy nie idzie, lub muszą odrabiać straty.
Natomiast Francję ciężko będzie pokonać. Siła rażenia z przodu i na skrzydłach będzie robić swoje, a Mbappe wolniej biegać nie będzie. Ale to oczywiscie futbol i faworyci nie zawsze wygrywają.
Ooo a tu brameczka dla Portugalii. Ronaldo musnął włosami
Włosami? No nie wiem…może żelem? Jakieś powiększenie by się przydało
“W oficjalnym protokole meczowym zmieniono strzelca gola - Cristiano Ronaldo jednak nie dotknął piłki, więc trafienie zapisano Bruno Fernandesowi”