Cechy seksownego mezczyzny

ma prace, umie zmyc po sobie talerz i inne rzeczy, nie czeka na obsluge a i kran naprawi.
Teraz Wy. Aha, dywan odkurza bez wezwania. A gdy przyjdzie po pracy huknie reka w stol i powie"kobieto, co jest do zrobienia?"

4 polubienia

seksowanego

Czy literka a wewnątrz tego słowa, to działanie zamierzone :thinking:

Tak tylko pytam, bo seksowany to forma niedokonana, a seksowny - dokonana.

1 polubienie

Tycy już nie istnieją. Generacja “Z” wydała na świat mężczyzn bez cech męskich. W rurkach, makijażu, takich co chcą być influencerami by się nie narobić. O sprzątaniu, gotowaniu i naprawianiu zapomnij. Ci ludzie żyją głównie w internecie. Wygodnie i w miarę możliwości luksusowo

3 polubienia

No i jeszcze powinien wiedzieć, że kobieta zawsze ma rację! :grin:

5 polubień

Seksowny - jest mądry, ciekawy, nie nudze sie przy nim a przede wszystkim Mnie dostrzega i docenia.

4 polubienia

Ty potrzebujesz chłopa czy pracownika najemnego? :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

I miec topologie pozwalajaca na życie pomiędzy podloga a gorna czescia podeszwy bucika żony.

2 polubienia

ja nie pisze, ze potrzebuje tylko na razie sobie wyobrazam, ze nie obsluguje jasnie pana …

Co jeszcze może nas psychicznie pociągać w potencjalnym partnerze? Okazuje się, że jego zaburzenia psychiczne. Międzynarodowy zespół naukowców przeprowadził analizę na dużą skalę, która wykazała niezwykłą korelację dotyczącą związków małżeńskich osób z wybranymi zaburzeniami psychiatrycznymi. Co ciekawe, ma ona w dużej mierze charakter uniwersalny i może przechodzić z pokolenia na pokolenie.
:frowning:

Gdzie w bucie usytuowana jest górna część podeszwy :thinking:
Tak tylko pytam, bo szewcem nie jestem.

Jak sama nazwa wskazuje jest usytuowana…
Czy tłumaczenie jest zrozumiałe? :grin:

Tak jak zaczyna sie obcas - czyli gorna częsc przeswitu. Im wyzszy obcas tym wiecej przestrzeni zyciowej :sweat_smile:

A w którym miejscu zaczyna się obcas :thinking:

Tak tylko pytam, bo szewcem nie jestem.

1 polubienie

Ojej jakie brzydkie buty!

2 polubienia

On tu rozne aberracje pokazuje, wiec ten…to nie jest zbiezne z moim zaburzeniem…

2 polubienia

To jest obawie typu chow wolnowybiegowy.
Niektórzy mają szczescie po prostu…

1 polubienie

Czyli co?
Jeśli but nie posiada obcasa, to jego podeszwa nie posiada części górnej :thinking:
Tak tylko pytam, bo…

1 polubienie

Pewnie Chinczycy to wymyslili, maja tysiac lat wprawy w produkcji takich potworkow i okaleczaniu kobiecych stóp.

2 polubienia

Ma, tylko nie wyznaczana przez obcas.
Ktory w tym przypadku przyjmuje wartość zero.

1 polubienie

Raczej wartość urojoną.